Yasemin23 bilmez mi kaynanası sinsi yılan uzaktan akraba olunca herkes geçmişini de biliyor geleceğini de bir de hocaya biri gitse hemen haberi duyulur bizim oralarda köy yeri , bir tek onlar girip çıktılar 4 ay boyunca komşusuna bile müsade etmezlerdi görümceyle ikisi 7/24 evde otururlar ablamın kapısına dayanırlardı. Kaynana 2 araba geldiler barışsınlar yuva yıkılmasın diye babam öfkeliydi zaten çocukları konusunda hassastır babam bu tür mevzularda babam ona rağmen birşey demedi evden çıkarken Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ablama ablam da Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ne bu dünyada ne öbür dünya da iki elim yakanda dedi bana 4 ay ettiğin zulmü sende yaşa şuan kanser kendisi üstüne de görümcesi de boşandı. 2 hafta sonra haberi geldi. Ablam hala üzülmez ettiklerine yaptıklarına açmayın konuyu der 4 ay ilk geceden belli etti karı koca hayatı olmadı. 4 ay dişini sık diye diye durdu. Maddi manevi tazminat aldı o zamanlar resimlerini de çekmişti videolar vardı. Komşuların kaynanasının nasıl neler yaptığının hepsini mahkemeye sundu mesajları 8 bileziğini de aldı ev eşyalarını da aldı. Nafaka da bağlattı kendisine 1 sene aldı iş bulup düzenini kurdu bu arada sonra da ben istemiyorum dedi mahkeme gene bağlıyor az miktar almadı.