Sseboo atlassmoms ben de boğa burcuyum eşim akrep 2 yıldır evliyiz. 8 ay 18 günlük kızım yay burcu. Sizi bir ben anlarım 😂😂😂
Selen1234 Yay burcuyum, 10 yıldır Bi oğlak la evliyim,başak burcu ve yengeç burcu iki oğlum var, beni düşünün halinize şükredin 😂
Cileklimilkshake minikkus__ aşırı duygusal ve merhametli her ikiside ama kızım ciddi bi şekilde inatçıı 😇
BurcUysal BenMathilda bizim evde bu burçtaki şüpheli sahışlardan oluşuyor 😂😂😂 Ben ikizler, eşim evlerden ırak başak, oğlum akrep. Akrebin etkilerini şimdiden hissediyoruz. Ben bu ikisinin yanında yazık melek gibi kalıyorum. Kardeşim ikizlere yüklenmeyin 😂😂😂
BenMathilda BurcUysal ikizlerin nesi kötü anlamış değilim zaten hiçbir zaman. Dengesiz diyorlar, kabul ama bunun nesi zarar???
Tubatgn Alyammm- Yay burcuyum, Koç burcu ile 1.5 senedir evliyim, Balık burcu bir oğlum var. 29 yaşındayım 💃
Nrnkymc06 Alyammm- Yengeç burcuyum, 2 yıldır akrep burcu bi adamla evliyim, 7 aylık kova burcu bi oğlum var 🌸 24 yaşındayım🤩
Brcdeniz29012021 drydnzzkrknn ben de balık burcuyum eşim ikizler oğlum kova burcu yas olarak farklıyız ben 31 yaşındayım. 😀🥰
Pikapikapikacuuu Alyammm- Yay burcuyum. Oğlak burcu ile 4 senedir evliyim. Kova burcu kızım var. 25 yaşındayım.
Ruzgarperisi Alyammm- terazi burcuyum.ikizler burcu ile evliyim. Ilk kizim kova burcu.ikinci kizim ikizler.kocamla ayni gunde dogdu.4 senelik evliyim.34 yasindayim 💕😍😊❤️
kinderpingui Alyammm- Aslan burcuyum boğa Burcu’yla 10 senedir evliyim Koç,kova,oğlak bebelerim var 😩😩
Hoptirililaylalaylaylilaylom Alyammm- karı koca boğayız. Oğlum oğlak kız ikizler. Ya bize ne demeli? 🤔😲 😂
queen_mom Alyammm- terazi burcuyum. 4 senedir oğlak burcu adamla evliyim.yay bucu Bir kızımız var .29 yaşındayım 😃