Alyammm- Oğlak burcuyum 😅 Kova burcu ile 5 senedir evliyim… Balık burcu da bebem vaaaarrrr😶 25 yaşındayım . Bizim evi siz düşünün 🫣😂
Cileklimilkshake Alyammm- oğlak Burcuyum 9 senedir evliyim kocam koç burcu ve 2 çocuğumda yengeç burcu 🫢 durum vahim 😂😂😂
busraa96 Alyammm- yengeç burcuyum. 2 senedir boğa ile evliyim. 27 yaşındayım.Akrep burcu oğlum var birde bizi düşünün 🤔😂
Peliina Alyammm- İkizler burcuyum, beş yıldır terazi burcu bir adamla evliyim, oğlumuz aslan burcu. Bizim yükselenler daha tehlikeli. Ben aslan, eşim akrep, oğlum oğlak. 😂
ArsAyz Alyammm- Kova burcuyum , 5 senedir koç burcu bi adamla evliyim 😩 Bir boğa birde kova oğluşlarım var. Herkes agresif, herkes kompleksli ev değil tımarhane 🥳💃🏽
Anneolmusbirkadin busraa96 balık burcuyum ve bir boğa ile 4. Senemizi doldurduk. Akıttıgım göz yaşı göl olmustur 😂 Allah boğalarla yasayanlara yardım etsin diyorum hep
Arenimo busraa96 Aha sen bensin tek farkımız yaşımız veeee oğullarımızın burçları. Eşinle ilişkiniz nasıldır? ☺️
slkmsncemile Peliina oğlun ilerde harika bir yürüyen ego ve lider olacak. Lider garanti. Yani kesin kes…
BegumEda ArsAyz bizim de tam tersi ben koc esim kova 5 yildir evliyiz. Kizim terazi digeri balik olacak sanirim. Ates ve hava grubu evliligi cok sıkıntılı
drydnzzkrknn Alyammm- Balık burcuyum kocacımmm ikizler oğluşum kova burcu 22 yaşındayım 😍😍(balık burcu olduğum için baya ağlak biriyim maalesef regl de hamilelikte lohusalıkta fln diğer burçlar dan katbe kat yaşadım her şeyi)
Brcdeniz29012021 drydnzzkrknn ben de balık burcuyum eşim ikizler oğlum kova burcu yas olarak farklıyız ben 31 yaşındayım. 😀🥰
Rana1234 Terazi burcuyum. Eşim oğlak burcu. 4yıl oldu bu ay. Akrep burcu bir de kızımız var. Allah tan hayrlısı 🤣
Hayat123456789 Alyammm- kız bizim daha fena ya 😂😂eşim koç burcu, ben koç burcu, 1 yaşında bebem aslan burcu nasipse bir kaç güne doğumum var o bebemde başak burcu ev ateş topu gibi 😂😂 4 yıllık evliyiz 🥰
Bugleminannesi28 Alyammm- terazi burcuyum 3senelik evliyim. Oğlak burcu bir eş ve yay burcu bir bebem var. Gariban ben sjsjsjshh😂😂😂
LadyGirl Alyammm- Oğlak burcuyum 4 yıldır Terazi burcu eş ile evliyim😁 5 aylık Balık burcu kızım var 💕😁
Elfgrn Alyammm- Aslan burcuyum ♾️ Balık burcu ile 4 senedir evliyim….. Balık burcu kızçem var. 22 yaşındayım ♥️
Beraninannesii Alyammm- İkizler Burcuyum 2 yıldır Boğa Burcu ile evliyim İkizler burcu 15 aylık oğlum var tımarhane 😅
BenMathilda Alyammm- Şöle bişi gördüm geçen E bizim ailenin tüm üyeleri bu burçlar Ben ve oğlum ikizler Büyük kızım başak Küçük kızım akrep :)(: palyaçonun hikayesi :)(:
kuzeyinannesi2023 BenMathilda BenMathilda ayy eşim ikizler, babam akrep, ben başak🤷♀️ pek sevilmicek insanlar da degiliz aslında :)))
BurcUysal BenMathilda bizim evde bu burçtaki şüpheli sahışlardan oluşuyor 😂😂😂 Ben ikizler, eşim evlerden ırak başak, oğlum akrep. Akrebin etkilerini şimdiden hissediyoruz. Ben bu ikisinin yanında yazık melek gibi kalıyorum. Kardeşim ikizlere yüklenmeyin 😂😂😂
atlassmoms Alyammm- boğa burcuyum akrep burcuyla 2 senedir evliyim yeni 9. Aya giren bir bebem var😂 kavgalarımızı siz tahmin edin😂
Sseboo atlassmoms ben de boğa burcuyum eşim akrep 2 yıldır evliyiz. 8 ay 18 günlük kızım yay burcu. Sizi bir ben anlarım 😂😂😂
Kerem_k1 Alyammm- iki yıllık evliyiz ben koç, eşim ve oğlum ikizler burcu😄 benim yükselenim aslan eşimin ikizler oğlumun Terazi😂 dengesizler arasında kaldım a dostlarrr 🤣
alpsmother_ Alyammm- Başak burcuyum Aslan burcu bir adamla 2 senedir evliyim 25 yaşındayım İkizler burcu bir oğlum var ne ararsan da var 😂😂
mehmel54 Alyammm- kova burcuyum yay burcu ile 3 senelik evliyim oğlak burcu bir kızım var 22 yaşındayım 🥲