Bugleminannesi28 Alyammm- terazi burcuyum 3senelik evliyim. Oğlak burcu bir eş ve yay burcu bir bebem var. Gariban ben sjsjsjshh😂😂😂
LadyGirl Alyammm- Oğlak burcuyum 4 yıldır Terazi burcu eş ile evliyim😁 5 aylık Balık burcu kızım var 💕😁
Elfgrn Alyammm- Aslan burcuyum ♾️ Balık burcu ile 4 senedir evliyim….. Balık burcu kızçem var. 22 yaşındayım ♥️
Beraninannesii Alyammm- İkizler Burcuyum 2 yıldır Boğa Burcu ile evliyim İkizler burcu 15 aylık oğlum var tımarhane 😅
BenMathilda Alyammm- Şöle bişi gördüm geçen E bizim ailenin tüm üyeleri bu burçlar Ben ve oğlum ikizler Büyük kızım başak Küçük kızım akrep :)(: palyaçonun hikayesi :)(:
kuzeyinannesi2023 BenMathilda BenMathilda ayy eşim ikizler, babam akrep, ben başak🤷♀️ pek sevilmicek insanlar da degiliz aslında :)))
BurcUysal BenMathilda bizim evde bu burçtaki şüpheli sahışlardan oluşuyor 😂😂😂 Ben ikizler, eşim evlerden ırak başak, oğlum akrep. Akrebin etkilerini şimdiden hissediyoruz. Ben bu ikisinin yanında yazık melek gibi kalıyorum. Kardeşim ikizlere yüklenmeyin 😂😂😂
atlassmoms Alyammm- boğa burcuyum akrep burcuyla 2 senedir evliyim yeni 9. Aya giren bir bebem var😂 kavgalarımızı siz tahmin edin😂
Sseboo atlassmoms ben de boğa burcuyum eşim akrep 2 yıldır evliyiz. 8 ay 18 günlük kızım yay burcu. Sizi bir ben anlarım 😂😂😂
Kerem_k1 Alyammm- iki yıllık evliyiz ben koç, eşim ve oğlum ikizler burcu😄 benim yükselenim aslan eşimin ikizler oğlumun Terazi😂 dengesizler arasında kaldım a dostlarrr 🤣
alpsmother_ Alyammm- Başak burcuyum Aslan burcu bir adamla 2 senedir evliyim 25 yaşındayım İkizler burcu bir oğlum var ne ararsan da var 😂😂
mehmel54 Alyammm- kova burcuyum yay burcu ile 3 senelik evliyim oğlak burcu bir kızım var 22 yaşındayım 🥲
Sonsuz32 Alyammm- aslan burcuyum eşim terazi kızımda akrep 23 yaşındayım bizimev halimiz bir başka 3.5 senedir evliyim 😃😃
miracmoms Terazi burcuyum Yay burcu bir adamla 6 senedir evliyim. 😁Koç ve boğa burçlarında iki oğlum var benim haliim dumaaan😂🤦♀️
gecekusu_- Alyammm- ikizler burcuyum balık burcu bir prensesim var ❤️ insanlar ikizler burcuna zor diyor ama asıl balık burçları daha zor ya da benim kız daha zor 😀😀
Merveoykualp akrep burcuyum 😊kova burcuyla 17 senedir evliyim 🥴 koç burcu bir kızım💖 başak burcuda bir oğlum var 💙35 yaşındayım 👊bide gel sen bizim evi düşün 😅
slkmsncemile Alyammm- Oğlak yükselen koç burcuyum, terazi yükselen ikizler ile evliyim neredeyse 2 senedir… Aslan yükselen akrep kızım var akrep oğlanıda yolda… Yaş 24… Bizim evi hayal gücünüze saldım…