Balkuzuannesi Alyammm- ben koç burcuyum oğlak burcu ile yedi senedir evliyim 3 yasında ikizler burcu Bi kızım 6 aylık kova burcu Bi oğlum var…. Söyliyceklerim bu kadarr
BenMathilda BurcUysal ikizlerin nesi kötü anlamış değilim zaten hiçbir zaman. Dengesiz diyorlar, kabul ama bunun nesi zarar???
Denoos BenMathilda İkizler kötü bir burç değil dengesizde değiller aslında o farklı bir anlam İkizler kararsız bir burçtur bi yanı evden çıkmak ister diyer yanı çıkmayım daha iyi der bunun gibi şeyler Kötü bir yanı yok bence ikizler burcu arkadaşım çok yükseleni ikizler olan da var ama hiiç öylr aman aman kötü bir huy görmedim 🤷♀️☺️
_ebru_ Alyammm- balık burcuyum. İkizler burcu olan kocamla 4 yıldır evliyim 😂 oğlum akrep burcu 😂 ben elendim siz devam edin 😂😂
tubiiik_ Alyammm- yengeç burcuyum. 4 yıldır ikizler ile evliyim kızımı oğlak burcu ordan nasıl gözüküyoruz 😂
Elfkaraks Alyammm- Alyammm- yay burcuyuum eşim terazii kızım ikizleer 3senelik evliyim beni özgür yıllarıma ışınlayın🤣
Ftmdayan Alyammm- Kova burcuyum 1,5 yıldır evli olduğum bir kova daha var oğlum oğlak burcu 3 müzde inatçı bakalım nasıl olacak😂
kizinaasikbiranne Alyammm- Terazi burcuyum akrep burcuyla 2 senedir evliyim ve kova burcu bir kızım var evdeki tek sakin insan benim 😂😂😂 kafayı yemek üzereyim 😂😂
Tugcebudak20 Alyammm- Boğa Burcuyum Boğa burcuyla 6 senedir evliyim 24 yaşındayım 2 yaşında Başak Burcu bir oğlum var🤣🤣
Serap- Kocam Aslan burcu ben Yay burcuyum minik oğlan oğlak yükselen yengeç ben evin hayalini daha kuramadım herkes düdüğünü öttürecek belli ki 😅😍
BeyCan_aks İkizler burcuyum , eşim başak burcu Oğlum terazi burcu 3 yıldır evliyim 😂 ev savaş alanı gibi
Denoos Alyammm- Daha vahimini söylüyorum Koç burcuyum 26 yaşındayım Kova burcu ile 5 senedir evliyim Kova burcu 8 aylık oğlum var 😂😂
sseralyaa Valla örnek olarak birbirine zıt iki burç söyleyin deseler muhtemelen terazi ve koç derdim. Ben terazi, eşim koç burcu. Birde bu zıtlık yetmezmiş gibi yay burcu bir kızçe yaptık 😅 4 buçuk yıldır evliyiz 🥰