Tubatgn 01.08.22 de gece 10 da falan sırt ağrılarım başladı durduğum yerde duramıyordum ardından 40 dk bir 30sk bir gelen sancılar sabaha kadar uyuyamadım zaten, sabah namazında nişanım geldi sabah kontrolüm vardı zaten sancılarım 15,20 dk ya düşmüştü 2cm açılmam vardı doktorum suni verelim yatış yapalım dedi direkt istemedim kendi sancımı çekeceğim dedim eve döndüm squatlar, sıcak banyolar, merdiven inip çıkmalar derken saat 17.10 da falan artık dayanamadım 8,10 dk ya düşmüştü sancılarım gittim hastaneye hemen yatış yapıldı. Meğersem ne kolaymış o an kuzenimi istedim yanıma doğumhane ye yanıma Allahım o nasıl bir ağrıdır kii başladı yavaştan kah gülüyorum,kah ağlıyorum kuzenim sağolsun çok çok yardımcı oldu o olmasa asla normal doğum yapamazdım benimle ağladı, benimle güldü sırtıma masajlar, güldürmeye çalışmalar bağırmaktan artık sesim çıkmıyordu. Her sancı geldiğinde Allahım ölmek istiyorum diye inletiyordum doğumhane yi ALLAH’tan benim dışımda kimse yoktu 😂gülüyorum amaa sanırım hayatımın en kötü ve en güzel anları idi sanırım. Açılmam güzel ilerliyordu çatı muayenesi fobi olmuştu o an bende yaptırmıyordum aslaaaa🥹nst ye bağladılar yok anammm duramıyorum masadaaa söktüm attım üstümden nst yii ebeler diyor yok hocam doğurmayacak bu böyle😂serum taktılar her sancı geldiğinde affedersiniz kabızmışsın gibi ıkın dediler 2 saat falan o şekilde yaptım öldüm öldüm dirildim,bittim 10cm açılmam oldu ayaktayım geliyor benim kii ay bu sefer doktor yanımda değil diye ben gelmesin diye tuttum Allahım yarrabbim yaaa bir 5,8 dk falan resmen gelmesin diye tuttum içimde😂çok şükür sonrasında 02.08.2022 ,22.17 de oğlumu kucağıma aldımmm dedim Aman yarrabbim annemden yeni doğmuş gibi olduummm yarım saat dikişler atılana kadar gözümü ayıramadım oğlumdan ağrı falan hissetmedim bile🥲