Tubatgn öncelikle bence hassas bı doğum hikayesi ona göre okuyun, riskli gebeliğim vardı 30. Haftalarda bişey olduğunu hissediyordum ama sancı olduğunu bilmiyordum bir iki hafta idare ettim ve nst vakti geldi nst de sancım çıktı ve 37. Haftaya kadar yat çık 3 kez falan tekrar etti ilaçlar ile erteledik erken doğum riskini. Detaylı ultrason oluyo sanırım bikac kez bunla baktılar ama bana iyi dendi. 38. Haftaya geldiğimde kalp atışları kötülemeye başladı ve yine yatisim istendi. Bu sefer doguracaksin çağır eşini vs dedi doktor. Sekretere nasıl doğum dedigimde sezeryan istemiş sanırım dedi. Sezeryan ve normal doğum yeri ayrı hastanemizde. Sezeryan yerinde eken doğum riski olanlar da yatıyor bu nedenle hemşireleri vs taniyorum artık sürekli yattığim için. Gittim sohpet ede ede işlem yaptırmaya çalışıyorum kağıda baktı ve normal istemiş dedi ben şok geçirdim çünkü hep sezeryan istedim normalden korkuyorum. Normal doğum yerine girdim daha kimse gelmemiş ailemizden korkuyorum. Çatala aldı doktor baktı dememe rağmen nişanımi getirdi. Damar yolu açtı kıyafet verdi ve işlemleri sistemden yapmaya gitti. Nerdeyse ağlayacağım korkudan… Giyindim kanamam başladı ve kolidordan bir ses, Havva toparlan sezaryen istemiş doktorun diğer servise geç 🤐😭 sinir ve korku bı yanda söylene söylene geçtim. İlk normal dlgun istemiş diyen kadın şaşırdı sisteme baktı ve işlemleri yapmaya başladı. Yarım saat olmadan doktorum geldi ve bir kaç saate acil sezeryan alınıyorsun eşyalarını getir dedi… Kv.ye de çocuğu belki kurtaramayiz anneyi kurtaririz demişler….. Tehlikeyi bilmiyorum büyük heyecanla girdim yarım bayittilar mide bulantısından çocuğumy unuttum resmen. Bir ağlama sesi ve doktor 4 tur kordon dolanmış dedi…. Çok şükür kuveze yatmadı çok şükür sağlığı yerinde şimdiki aklım olsa şikayet etmeden cikmazdim o hastaneden