plajterligi Zlhaanne işçiliği az olanlar. Yani dümdüz olanlar olabilir ya da kuyumcuya sorup işçiliği az bir şey alabilirsiniz
Sumeyye2341 sadekahve_bitter gramı sormadı 15 gr desenli bileziği burmaya çevirince edeceği zararı sordu ?
smmamons Dahabirmavi ben kolumun ölçüsüne göre almıştım. Gramları sabit değil oynuyor ama ortalama 10 gr civarı. Bükülme yaşamadım ben kolum ince olduğu için 10 grda sert oldu :)
Dahabirmavi smmamons ev işi yaparken çizilme oluyor mu peki , benim bileğimde ince o zaman bende de kalın olur ☺️
bakkalemzigi Burma etmez ama ben yine de Samanyolu olanlardan almıştım uzun vadede satmayı düşünmediğim için
Dahabirmavi smmamons biri gösterdi bana ince model hep çizilmiş ama o modeli hatırlamıyorum Ajda da olmuyor onu al demişti sanki bana o yüzden size de sorayım dedim ☺️
bloggeranne Zlhaanne burma ben ilk evlenirken desenli olanlardan aldım sonra görümcem satarken zarar edersin dedi kuyumcu da tanıdık oda aynısını söyledi hepsini burma aldırdım zararım olmadı 3 ay önce eltim evlendi oda burma aldı net burma alın derim
Ahazize Zlhaanne ajdalarda zarar olmuyo diye biliyorum , ama deneme bile denettirmedi kaç kuyumcuya gittim, eğiliyo bükülüyor diye denettirmediler. O kadar narinse benim kolumda ne olur düşünemiyorum😀 ikili burma aldım o yüzden . Bence bunlarda çok güzel🙈
sadekahve_bitter Ahazize sapıtmışlar kaç kes denedim 6 tane var kolumda eğilme bükülme hiç olmadı 4-5 aydır kullanıyorum
smmamons Dahabirmavi yok Ajdada olmuyor o zaten alt kısmı hep tırtıklı gibi :) çizilme gibi bi durum yaşanmaz asla o kibrit çöpü olabilir