nazli-06 Zlhaanne burma, ajda sız kuyumcuya sorun o gösterir size. Burma kolda col guzel durmuyor ama ajda bılezıgı günlük hayatta takabılırsınız. Burma genelde 20 gram oluyor, ajda 10 gram
plajterligi Zlhaanne işçiliği az olanlar. Yani dümdüz olanlar olabilir ya da kuyumcuya sorup işçiliği az bir şey alabilirsiniz
Sumeyye2341 sadekahve_bitter gramı sormadı 15 gr desenli bileziği burmaya çevirince edeceği zararı sordu ?
smmamons Dahabirmavi ben kolumun ölçüsüne göre almıştım. Gramları sabit değil oynuyor ama ortalama 10 gr civarı. Bükülme yaşamadım ben kolum ince olduğu için 10 grda sert oldu :)
Dahabirmavi smmamons ev işi yaparken çizilme oluyor mu peki , benim bileğimde ince o zaman bende de kalın olur ☺️
bakkalemzigi Burma etmez ama ben yine de Samanyolu olanlardan almıştım uzun vadede satmayı düşünmediğim için
Dahabirmavi smmamons biri gösterdi bana ince model hep çizilmiş ama o modeli hatırlamıyorum Ajda da olmuyor onu al demişti sanki bana o yüzden size de sorayım dedim ☺️
bloggeranne Zlhaanne burma ben ilk evlenirken desenli olanlardan aldım sonra görümcem satarken zarar edersin dedi kuyumcu da tanıdık oda aynısını söyledi hepsini burma aldırdım zararım olmadı 3 ay önce eltim evlendi oda burma aldı net burma alın derim
Ahazize Zlhaanne ajdalarda zarar olmuyo diye biliyorum , ama deneme bile denettirmedi kaç kuyumcuya gittim, eğiliyo bükülüyor diye denettirmediler. O kadar narinse benim kolumda ne olur düşünemiyorum😀 ikili burma aldım o yüzden . Bence bunlarda çok güzel🙈
sadekahve_bitter Ahazize sapıtmışlar kaç kes denedim 6 tane var kolumda eğilme bükülme hiç olmadı 4-5 aydır kullanıyorum
smmamons Dahabirmavi yok Ajdada olmuyor o zaten alt kısmı hep tırtıklı gibi :) çizilme gibi bi durum yaşanmaz asla o kibrit çöpü olabilir