Zlhaanne Evet kızlar altından hiç anlamam ama satınca zarar ettirmeyen bilezik modelleri atabilir misiniz
ceriio Zlhaanne abim kuyumcu sayılır ondan öğrenmiştim. işlemesi en az olan dümdüz bilezikler zarar ettirmez. Satarken işleme düşülmez
Minikkusuumm Zlhaanne valla kalın 1 tane burma olunca hiç demode durmuyor yılbaşından sonra kısmet olursa eşim şöyle bı 70 bine 1 tane burma aldırıcam😂
ceriio Zlhaanne burma da az işçilik (yani yukarıda işleme dediğim şey yanlış yazmışım üstte 🤦🏻♀️😅) içeriyor çünkü 😅 yukarıda demode dediğin için ben farklı yazdım
Azra41 Zlhaanne yaşlı sensin kız sümüklü 😅 bende de burma var ne alaka yaşlılıkla . Ona bakarsan bana göre de altın takmak koca karı işi ksnsbsbs zevk meselesi değil bu altın alındığında zarar etmicegin şeyler alıcaksın. Kuyumcuya gidip sorabilirsin CNm :)
Esrasyacan Arkadaslar burmada olsa ajdada olsa kuyumcu illa kırıyo haklı olarak. Onlarında geçim kaynağı o.
ceriio Zlhaanne rica ederim. bende düğün için bilezik alırken yatırımlık olsun diye bahsettiğim tarzdan aldık kum bilezik diye geçiyor işçilik yok. Bir kaç tanesini satarken de zarar etmedik.