DryMom14 Cerenok Elite Home Leke Çıkarıcı tavsiye ederim. Su ile homojen hale getirdikten sonra kullanabilirsiniz.
arcanilay Cerenok Green clean kullanıyorum kendine faydası yok. Bi ara ebebek’ten baby me çamaşır suyu tozu alıyordum oda tedavülden kalkmış galiba hiçbir yerde yok,çok iyiydi. Elite home alcam yorumları çok iyi oda çamaşır suyu tozu.
Bernayben MeteYmen_Annesi merhabalar domol leke çıkarıcı sprey diye geçiyor. Mavili pembeli bir şişesi var
Leylimleyy16 Cerenok fairy elde bulaşık yıkama deterjanı döküp makineye atıyorum. En iyi lekeleri bu çıkarıyor 😁
Ezgialp Cerenok yorumlara baktım da kimse sonett önermemiş trendyoldan ya da hbden alıyorum arada bir stoğa giriyor ama inanın her lekeyi çıkarıyor mucize resmen. İçeriği temiz yenidoğana bile olur deniliyor. İnstada mervescinar var onun öne çıkanlarında var bakmak isterseniz🌸
Kaansmomm Sadeturkkahvesi kıyafetlerde renk bozukluğu yapıyor mu? Bir de daha sonra bebeğin deterjanıyla yine yikiyorsunuz dimi
Tugciko Önce sabunla çitiliyorum sonra baby me nin çamaşır suyu tozunu sulandırıp o suda bekletiyorum sabaha kadar . Leke kalmıyor .
Kaansmomm Sadeturkkahvesi çok sordum kusura bakmayın🤦🏻♀️ tam olarak nasıl yapıyorsunuz? Leke çıkarıcı spreyi sıkıp ne kadar bekleyip makinede yikiyorsunuz? Bir de eski lekeleri de çıkarıyor mu?