Kaansmomm Sadeturkkahvesi kıyafetlerde renk bozukluğu yapıyor mu? Bir de daha sonra bebeğin deterjanıyla yine yikiyorsunuz dimi
Asyaveannesi04 Cerenok ben baby me çamaşır suyu kullanıyordum ama artık sağolsunlar üretmiyorlar, beyaz sabunla iyice çitileyip atmaya başladım öyle çıktı ama domol baya duydum onu alıcam
MerveAslan34 Asyaveannesi04 domol kullandım fakat hiç memnun kalmadım kalmış lekeleri çıkarmıyor yenileri de tamamen çıkarmıyor sabunla citileyip atsam aynı sonucu verir
Makasal Asyaveannesi04 aaa bende onu kullanıyordum çok memnundum 2 aydır bakıyorum yok. Üretmiyorlarmıymış ya çok üzüldüm çok iyiydi o
B1elf Doğal olsun dersen elite home aldım 1yasa kadar 1 yaştan sonra lofcalinin asprinini kullaniyorum ama günlerce bekleyen lekede ise yaramiyrl
dgn-adl1 Cerenok Viking pembe spreyi var onu sıkıyorum normal programda yıkıyorum sonra da kendi deterjanıyla kısa programda bi daha yıkıyorum anında çıkartıyor lekeyi
Nothiing Cerenok en doğalı hacışakir katı beyaz sabunla lekeli kıyafeti ovala biraz sonra makineye hoppp lekelerden eser yok
azraklkn Nika gercekten memnun musunuz bebegimin çok lekeli kiyafeti var benimde beyaz bi tunigim var kolunda leke var yıkadım cikmiyor eger gercekten memnun kaldıysanız bende denemek istiyorum bide nerde satılıyor trendyolda falan var mi
BeyzaNur01 NEG E bebekden bende aldm mor kapaklı olan leke çıkarıcadan ama çıkarmıyor lekeleri olduğu gibi kalıyor