BeyzaNur01 NEG E bebekden bende aldm mor kapaklı olan leke çıkarıcadan ama çıkarmıyor lekeleri olduğu gibi kalıyor
azraklkn Nika gercekten memnun musunuz bebegimin çok lekeli kiyafeti var benimde beyaz bi tunigim var kolunda leke var yıkadım cikmiyor eger gercekten memnun kaldıysanız bende denemek istiyorum bide nerde satılıyor trendyolda falan var mi
[silindi] Cerenok e bebekten baby me leke çıkarıcı sprey aldım ben burda birkaç arkadaş tavsiye etmişti. Eski lekeleri çıkartmıyor ama yeni olanları beklemiş bile olsa çıkartıyor. Kayısı ve muz lekesini çıkartıyor. Büyük tuvaletininin bulaştığı çarşaf zıbın falan vardı onları da lekeli kısmını sudan geçirip üzerine leke çıkarıcı sıkıp yıkadım. Tertemiz oldu. Öyle bekletmeye gerek olmuyor kosla vs gibi. Fiyatı da uygun. Ben şimdilik memnunum
sua Ben Egeliyim bildiğimiz zeytinyağlı köy sabunuyla çitileyip bekletiyorum. Daha etkili bir leke çıkarıcı deneyimlemedim. Green clean, ya da instada övülen sprey leke çıkarıcıları bile denemiş bir anne olarak konuşuyorum😊
minikmucizem34 sua zeytinyağlı köy sabunu hangisi kız adı var mı ben beyaz sabun kullanıyorum oda çok iyi ama bide seninkini deniyim dedim😄
KUMSAL2020 ELITE HOME ÇOK İYİ KALMIŞ LEKELERİ SUD BEKLETİN YIKAYIN ETKİSİNİ GÖRECEKSİNİZ BENİM ELİM AYAĞIM OLDU RESMEN🤗
hosnuvistt Cerenok beyaz sabunu rendeleyip kavanozladım. Ayların kaka lekesi bile olsa beyaz sabunla kaynatınca çıkıyor. Tertemiz olma hissiyatı da cabası. Chef eşimin bazen tişörtlerine yağ bulaşabiliyor ne yapsam çıkmıyordu onları da yeni gibi yapıyor beyaz sabun. Uğraştırıcı gelebilir ama kesin çözüm. Kaka yeni bulaştıysa kurumadan beyaz sabunla çitiliyorum öyle de çıkıyor sonra makinaya atıyorum.
Ana-kartalice11 hosnuvistt 🙌aynen ben de lekeleri beyaz sabunla sıcak suda çitileyip makineye atıyorum leke meke kalmıyor gerçekten 👍🏻
Makasal Asyaveannesi04 aaa bende onu kullanıyordum çok memnundum 2 aydır bakıyorum yok. Üretmiyorlarmıymış ya çok üzüldüm çok iyiydi o
Asyaveannesi04 Makasal hiç bir mağazada ve online da yok, aradım müşteri hizmetlerini kem küm etti siteden de kaldırmışlar tükendi ilanını bile🤦🏻♀️ bende çok memnunumdum ama işte
Akilah Hoom natural leke çıkarıcı kullanıyorum sprey bir ürün bebeklerim kullandığı için doğal olmasına dikkat ediyorum . Bebeklerimden biri utopik cilde sahip her ürünü kullanamıyoruz sampuani da aynı firmadan alıyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Belisso Cerenok instagramda bi video görmüştüm denedim gerçekten işe yaradı. Asperox sarı güç. Bütün lekelerde işe yarıyor gömlek yakası çocuk kuyafrti falan. Makinaya atmadan lekeli yere sıkıp öyle atıyorum tertemiz çıkıyor deneyebilirsiniz
Sadeturkkahvesi Feridee1 benim oğlum 23 aylık onu sıkıyorum lekeli yere deterjan olarakda green clean kullanıyorum 60 da yıkıyorum missss
Zelal-22 HighGenic başlıklı leke çıkarıcı, başlığı ile birkaç dk ovalarsanız eski lekelerden kurtulabilirsiniz
Sudesudee Cerenok Beyaz sabun der tek geçerim hemen çitiliyorum atıyorum makineye uni baby deterjan ile yıkıyorum mis gibi oluyor
Bta Cerenok Kesinlikle chicco , çok güzel kokuyor ve hiç leke bırakmadı şu ana kadar , kaka lekesine daha rastlamadım ama .