minikmucizem34 sua zeytinyağlı köy sabunu hangisi kız adı var mı ben beyaz sabun kullanıyorum oda çok iyi ama bide seninkini deniyim dedim😄
birsel1 Cerenok Green clean tek geçerim mükemmel bir ürün. beyazlarda ve renklilerde kullanabilirsiniz. Temiz içerikli bir ürün sadece bir tık fiyatı uçuk.
Aslan2103 Cerenok kaka lekesi icin geldim 😂 yikadiktan sonra gunese seriyosunuz camasirlari zibinlari 4 5 saatte gunes tum sariligi aliyo leke falan kalmiyorr
Ana-kartalice11 hosnuvistt 🙌aynen ben de lekeleri beyaz sabunla sıcak suda çitileyip makineye atıyorum leke meke kalmıyor gerçekten 👍🏻
azra1616 Ana-kartalice11 arkadaşlar zamanımız hiç olmuyor ama galiba en iyisi sabunla citileyip makineye atmak olucak
Bernayben Cerenok bir kaç marka denedim ama hiç biri işe yaramadı, en son domol aldım tek kelime ile efsanee👍 bizim kıyafetlerimizdeki lekeleri bile çıkarıyor. Çok başarılı tavsiye ediyorum.
DryMom14 Cerenok Elite Home Leke Çıkarıcı tavsiye ederim. Su ile homojen hale getirdikten sonra kullanabilirsiniz.
arcanilay Cerenok Green clean kullanıyorum kendine faydası yok. Bi ara ebebek’ten baby me çamaşır suyu tozu alıyordum oda tedavülden kalkmış galiba hiçbir yerde yok,çok iyiydi. Elite home alcam yorumları çok iyi oda çamaşır suyu tozu.