Summerwine95 B1elf @Deletedmon_65 @B1elf tartıldım kızlar 1 haftada 115ten 111.6ya dusumusum toplamda da bel,göbek ve kalçadan 13 cm incelme var
Deletedmon_65 Summerwine95 woow çok iyi gerçekten iradeli olmam lazım Emziren Anneyim bu tarifi gün içinde mi içiyoruz sadece ac karnına mı?
B1elf Summerwine95 peki bu çayı sadece sabah aç karnına bir kere mi içtiniz birde ekstra dikkat mi ettiniz başka birşey varmı tebrik ederim çok güzel incelmenizde harika
Summerwine95 Deletedmon_65 evet ve ben evde duran biri de değilim annemlere,kayınvalidemlere gidiyoruz.Dun akşam misafirim vardı envai çeşit şey yaptım tadına bile bakmadım.🤣
Mlk026 B1elf canım ben diyetisyenle çalışıyorum emziren annelere özel kamp yapıyor çok güzel geçiyor 21 günlük çok memnunum fiyatta uygun
pisbikolog Mlk026 merhaba bende araştırma yapıyordum yazınızı gördüm nasıl geçmişti memnun kaldınız mı acaba
Summerwine95 Deletedmon_65 ben her gün içmeye çalıştım bir hafta boyunca tane olursa içimi rahat olur toz agziniza gelir
socialmomy Totom yer görmüyor Sürekli bebekleyim uyuduğu zaman koşarak yemek temizlik yapıyorum 1 saniye bile oturmuyorum bu yüzden çok zayıfladım Veremeyenler nasıl veremiyor gerçekten anlamıyorum 😂🤷🏼♀️
Summerwine95 Deletedmon_65 geçiyor az da olsa benim hoşuma gitmiyor.Tabi size sıkıntı olmazsa öyle için