Beybiiii 1Annevekizi boğazına düşkün sinirli inatçı kıskanç ve kafasında kurup kurup düşünen benim burcum boğa Kızımın burcu İkizler her detayını taşıyor desem yeridir
1Annevekizi Beybiiii ayy gerçekten öyleyse doğru çünkü benim kız 3 aylık ama yemeye bayiliyor doğdu an ağzını aradı desem abartmış olmam😂
1kizannesi__ Asinkam-1304 benim kızımda gününde dogsaydi KOC olacaktı bende OGLAK o kadar korkuyorudumki nasıl olacak diye anlıyorum sizi 😀
BabyBerry Asinkam-1304 offf çok zor. Annem koç ben oğlak. Asla anlaşamıyoruz çok farklı yerlerden bakıyoruz hayata
kolonyalimendil tubasd akrep😂 ben normal doğum olursa filan baya araştırmıştım hangi burç diye yay ile akrep arası kalıyor diye 😂 akrep olduk🤣
Zeynepp054 tubasd Ya benimkide öyle arada kalmasın istemiştim ama sağolsun kızım o günü tercih etti 😅 akrepmi yaymı bende bir türlü bilmiyorum. Bebeğinizin özellikleri nasıl peki sizin belki aynı gün doğup aynı özelliklere sahiptirler 😂
eylulyagizmoms_ tubasd benim kızda 22 kasım bende çok merak ediyorum hangi burç ama akrep diyorlar 😂 oğlumda koç 🥰
Berii 1Annevekizi oğlak burcu bir bebem özelliklerini de zirvede yaşıyor🥶 bir yay burcu anasıyla gram ortak buluşabildipimiz bi nokta yok😁
1mehmethaninannesi Berii benimki de Oğlak erkek 10 ocak 2022 doğumlu. Ve bende sizin gibi yayım. Nasıl peki merak ettim aynı mı acaba özellikleri
Benimm-4 Balık erkeği çok zor bir çocuk her şeye alınıyor 😓 İkizler kızım aşırı değişken çok zor 😥 Terazi kızım çok hassas bize çok düşkün 🫠 Aslan kızım evede resmen kök söktürüyor lider ruhlu her şeyi ben yaparım diyor 😭
Mira__ 1Annevekizi biri koç biri başak Dibine kadar hepsini taşıyorlar küçük olan akrepten döndü o daha mı iyiydi bekleseydi bilmiyorum 😂
Bbcrrr Ben ikizler, oğlumda Balık… Balık burcu erkeği etrafımda pek yoktu. Nasıl bişi olucak merak ediyorum 😍🤣
terazikadini Bbcrrr 5 aylık herşeye ağlıyor utanıyor inşallah değişir huyları az sesim yükselsin ağlıyor bazen çok umursamaz oluyor duymuyor çok tuhaf bir bebem var
Mira__ Elif_yaren her özelliği taşıyor ama erkek ve kadın olarak farklılık gösteriyor ama burçlarda bizde eşimle aynı burcumuz ( oğlak ) her özelliğimiz aynı değil.