kolonyalimendil tubasd akrep😂 ben normal doğum olursa filan baya araştırmıştım hangi burç diye yay ile akrep arası kalıyor diye 😂 akrep olduk🤣
Benimm-4 Balık erkeği çok zor bir çocuk her şeye alınıyor 😓 İkizler kızım aşırı değişken çok zor 😥 Terazi kızım çok hassas bize çok düşkün 🫠 Aslan kızım evede resmen kök söktürüyor lider ruhlu her şeyi ben yaparım diyor 😭
Mira__ 1Annevekizi biri koç biri başak Dibine kadar hepsini taşıyorlar küçük olan akrepten döndü o daha mı iyiydi bekleseydi bilmiyorum 😂
Bbcrrr Ben ikizler, oğlumda Balık… Balık burcu erkeği etrafımda pek yoktu. Nasıl bişi olucak merak ediyorum 😍🤣
terazikadini Bbcrrr 5 aylık herşeye ağlıyor utanıyor inşallah değişir huyları az sesim yükselsin ağlıyor bazen çok umursamaz oluyor duymuyor çok tuhaf bir bebem var
Mira__ Elif_yaren her özelliği taşıyor ama erkek ve kadın olarak farklılık gösteriyor ama burçlarda bizde eşimle aynı burcumuz ( oğlak ) her özelliğimiz aynı değil.
gunesbal 1Annevekizi oğlum başak burcu bende başak burcuyum oğlumla uyumluyuz kızım 7 temmuz hangi burç olduğunu bilmiyorum ikizler galiba ama emin değilim
_yaseminturann 1Annevekizi İki oğlum balık, ben yengeç ,eşimde akrep tamamen anlaşan burçlar toplandık eve 😀
Gokturk_ 1Annevekizi Oğlum başak eşim de başak aynı huy, aynı karakter , aynı yapı.Bir yay ben kaldım 😀Burcunun özelliklerini taşıyor oğlum .