gunesbal 1Annevekizi oğlum başak burcu bende başak burcuyum oğlumla uyumluyuz kızım 7 temmuz hangi burç olduğunu bilmiyorum ikizler galiba ama emin değilim
Mira__ Elif_yaren her özelliği taşıyor ama erkek ve kadın olarak farklılık gösteriyor ama burçlarda bizde eşimle aynı burcumuz ( oğlak ) her özelliğimiz aynı değil.
_yaseminturann 1Annevekizi İki oğlum balık, ben yengeç ,eşimde akrep tamamen anlaşan burçlar toplandık eve 😀
Gokturk_ 1Annevekizi Oğlum başak eşim de başak aynı huy, aynı karakter , aynı yapı.Bir yay ben kaldım 😀Burcunun özelliklerini taşıyor oğlum .
Deletedmom_79 Yay erkeğim var. İnadım inat yapana kadar istkrarlı ama bi yanı da aşırı savruk ve sıkılgan. Ama bir gülüşü var ki “yap ulan yap” diyosun🤣
terazikadini Bbcrrr 5 aylık herşeye ağlıyor utanıyor inşallah değişir huyları az sesim yükselsin ağlıyor bazen çok umursamaz oluyor duymuyor çok tuhaf bir bebem var
Zeynepp054 tubasd Ya benimkide öyle arada kalmasın istemiştim ama sağolsun kızım o günü tercih etti 😅 akrepmi yaymı bende bir türlü bilmiyorum. Bebeğinizin özellikleri nasıl peki sizin belki aynı gün doğup aynı özelliklere sahiptirler 😂
tubasd Zeynepp054 bı özelliğini çözemedim şuan 9 aylık olmak üzere biraz asabi fazla gürültücü çok hareketli diyebiliriz 😄
Osmankaganomerasaf 1Annevekizi Benım ıkı oğlum var biri ikizler biri akrep 😂 Akrep ve ıkızler eşi olan bana bilgi versin kızlar ıkısıde ayrı antıka 🤣