Seyma-41 Aslında abur cubur yemesem hiç sıkıntım yok sadece sorun orda o yüzden 70 de takıldım doğum yapalı 45 gün oldu ama aynaya bakasım gelmiyor sizinle beraber bende başlasam sizinle motive olurum gibi ama nerden başlicağımı bilmiyorum
Deletedmom_68 Seyma-41 oluyor oluyor olmaz mı daha lohusasın şimdi diyete girme ama abur cubur un şeker tuz bunları çok tüketme
Deletedmom_68 Asyanida tabi ama benim kilom fazla uygulayacaksanız porsiyonları kendinize göre düzenleyebilirsiniz
Noriye Deletedmom_68 haha o kacamaklar olmazsa olmazimiz😂😂 kahvalti ara ogun yogurt yulaf aksam kofte salata yapip gunu kapattim saat aksam 6 ama acikirsam en hafif sey ile gecistirmeyi planliyorum ama 3 ana ogun fazla bana Bende 2 2 yapcm detoxs suyu fln ypmk lzm
Deletedmom_68 Noriye ben akşam 9da bir kupa yeşilçayla 1 şişe sodayı karıştırıp içiyorum. mesela bugün 9da içtim hala çişim gelip durduğundan uyuyamıyorum😆
Aylinalin Deletedmom_68 66.500 de gidip geliyorum. Diyet yapamıyorum şimdilik. Okula başlayacam kosustrmada gider umarım ama kahvaltı geç olacak muhtemelen. Hedef şimdilik 62
Deletedmom_68 Aylinalin olsun geç kahvaltı yapmakta iyi günü de erken kapatırsan aralıklı oruç yapmış olursun. hayırlı olsun canım
Noriye Deletedmom_68 ya onu Bende blyrdm iyi hatirlattin cok faydasi olyormu ah kiyamam uyumadikca acikir insan 😂😂
Deletedmom_68 Noriye olmaz mı oluyor tabi ki🥰 yok ben acıkmıyorum, onun yanında bir avuç kabak çekirdeği var o tok tutuyor
kasimonbes Deletedmom_68 ohhhh 69.8 1 kilo gitmiş 💕 ayyyy 6 lı rakamlar hayatımda görmemiştimmm en son ortaokulda 6lı rakamlardaydım 20 yıl geçmiş 💃💃💃
Deletedmom_68 kasimonbes ya çok mutlu oldum🥺💜💜 daha da eksilere inşallah👏👏 azmin için çok takdir ederim🌸
Barlas_mom 13 günlük diyetin son tartı günü 68.3 bu diyet bana baya verdirdi şu 8 kiloda gitse süper olacak 😅
Themhrmom Cennetkokulum___ benide ekler misiniz acaba aktif. Olarak diyetteyim 16 kilo verdim hala vermem gereken 10 küsür kilo var
Deletedmom_68 Deletedmom_68 Dün 3 dilim börek yedim. Bugün sabah tartıldım yine 72.1 çıktım. Bugünkü akşam yemeğim;
CmreKSidar Deletedmom_68 kaç kilo verdiniz bende başlamak istiyorum ama kızımla doğru düzgün birşey yiyemediğim icin abur cubura sardım. Kilomu söyleyip moralimi bozmak istemiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum 😂