Deletedmom_68 sadekahve_bitter afiyet olsun canımm🫶🏻dışarı çıkıyordum tam yazamadım çok güzel görünüyor tabak. diyete başlayınca ben de şöyle detaylı alışveriş yaptım ama liste değişince elimde kaldılar🤣
sadekahve_bitter Deletedmom_68 😂saol canım 😍 Merak etme kullanılır ya Salatada yağ yok peyniri de yağsız kızarttum 🙈 Ya sabah - görmek bile mutlu etti Sen galeta yapmıştın tam buğday unu mu kullandın
Deletedmom_68 sadekahve_bitter tam buğday kullandım kuzum ama kavanoza koyup kapağı kapatınca ertesi güne yumuşayıp daha ekmek gibi oldular. Yine de tadi güzeldi yemeklerin yanında tükettim çok sevindim eksi görmene daha da göreceğiz🫶🏻
sadekahve_bitter Deletedmom_68 bnde alım deneyeyim hem bebe ve oğlumda yer 😂 kurabiye niyetine Akşama ne var menüde Eşim şehir dışında bnm dünden kabak var çocuklara bakalım ne olacak
sadekahve_bitter Deletedmom_68 konuyla alakasız olacak kıza kış işin yağmur botu alam dedim ne alsam bilmim İgor mu alsam yoksa LCW den mi bilemedim 😬
sadekahve_bitter Deletedmom_68 bnm adımdan da belli oluyordur bitterciyim hiç normal çikolatadan farkı yok sadece hafif kokusu var Eşim kışın Almanya’ya gitmişti ona getirtmiştim Ayıptır söylemesi Türkiye’de var ama fena pahalı idi 😬
CmreKSidar Deletedmom_68 kaç kilo verdiniz bende başlamak istiyorum ama kızımla doğru düzgün birşey yiyemediğim icin abur cubura sardım. Kilomu söyleyip moralimi bozmak istemiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum 😂
sadekahve_bitter CmreKSidar kilonu bilmezsen nasıl zayıfladığını anlıcan 😂 evlenmeden önce hepimiz bir fidan idik şimdi koca çınarlar gibi olduk 😂😂😂
Deletedmom_68 CmreKSidar hiç bozma canım ben de evlenmeden önce 57-58 dim 105 ile doğuma gittim 79.5 ile diyete başladım 1 ay oldu sayılır başlayalı şu an 71.9 um Başla sen de beklerim emziriyor musun bebiş kaç aylık
CmreKSidar sadekahve_bitter kilomu biliyorum söyleyip moralimi bozmak istemiyorum dedim zaten 😂 aslında ben pandemi de aldım malesef eşim evde yaptı ekmekleri ev yapımı hamburgerleri aldı basını gitti
Deletedmom_68 sadekahve_bitter mantarlı et sote, salata, tam buğday ekmek klasik😄 tek çeşit olunca yapmak kolay oluyo allahtan😄 annemler gelecek yemeğe onlara sebzeli bulgur pilavı yaptım dün akşam eşimle oğluma patatesli kek yaptım. direniyorum💪
CmreKSidar Deletedmom_68 masallah aslında bende daha önce diyetisyene gittim 10 kilo verdim sonra motivasyonum bozuldu çok baskı hissettim zorlanmaya başladım bıraktım. Evet emziriyorum bebeğim 6 aylık olmak üzere ama sütüm baya azaldı ek gıdaya başladık. 🥰
Deletedmom_68 sadekahve_bitter h&m de görmüştüm tatlış yağmur botu ben kahvesini beğenmiştim pembesi vardı bi de galiba bulursam atayım