Deletedmom_68 kasimonbes ya çok mutlu oldum🥺💜💜 daha da eksilere inşallah👏👏 azmin için çok takdir ederim🌸
Themhrmom Cennetkokulum___ benide ekler misiniz acaba aktif. Olarak diyetteyim 16 kilo verdim hala vermem gereken 10 küsür kilo var
Deletedmom_68 Deletedmom_68 Dün 3 dilim börek yedim. Bugün sabah tartıldım yine 72.1 çıktım. Bugünkü akşam yemeğim;
CmreKSidar Deletedmom_68 kaç kilo verdiniz bende başlamak istiyorum ama kızımla doğru düzgün birşey yiyemediğim icin abur cubura sardım. Kilomu söyleyip moralimi bozmak istemiyorum ama evlenmeden önce 60 kiloydum 😂
Deletedmom_68 sadekahve_bitter afiyet olsun canımm🫶🏻dışarı çıkıyordum tam yazamadım çok güzel görünüyor tabak. diyete başlayınca ben de şöyle detaylı alışveriş yaptım ama liste değişince elimde kaldılar🤣
sadekahve_bitter Deletedmom_68 😂saol canım 😍 Merak etme kullanılır ya Salatada yağ yok peyniri de yağsız kızarttum 🙈 Ya sabah - görmek bile mutlu etti Sen galeta yapmıştın tam buğday unu mu kullandın
Deletedmom_68 sadekahve_bitter tam buğday kullandım kuzum ama kavanoza koyup kapağı kapatınca ertesi güne yumuşayıp daha ekmek gibi oldular. Yine de tadi güzeldi yemeklerin yanında tükettim çok sevindim eksi görmene daha da göreceğiz🫶🏻