Noriye Deletedmom_68 boyum 152 falan kisaym su an top gibi yuvarlamacadaym 😂 Evet konustuk zaten o yuzden atladm posta bizim hala devam gazlar gunduz uykusunu bile etkiliyor valla sizin ne durumda ?
Deletedmom_68 Noriye bizim bitti çok şükürrr yani extra nohut falan yediğinde oluyo ama napayım o bende de oluyo😆 gel başlayalım kuzum diyete beraber verelim kilolarımızı
Noriye Deletedmom_68 yani dis agrisi olursa 4 ve 5 oluyor ama gunduz yemeklerni years pek aklina gelmiyor
Deletedmom_68 Dertliana yağdan gidince inceliyorsun zaten benim bel simidim gitti bile😂 geçen perşembe diyetisyene gittiğimde 73.8 dim başlangıç kilomla 5.7 kg vermiştim total yağ kaybım 5.8 oldu. bir miktar vücudumdaki sıvı oranı artmış. kilom yağdan gidiyor bugün tartımda da 72.1 geldim. başlayalı 24 gün oldu 7.4 kg kaybım var şu an için. toplamda diyetisyenin hesabına göre 3-4 ayda 19.5 kilo vermeyi planlıyoruz🤗
Dertliana Deletedmom_68 5.8 yağ kaybı özellikle ilk haftalarda bence müthiş bir oran 😍 Bol eksiler olur inşallah 🙏🏻
Noriye Deletedmom_68 anlamadm ki isin garip yani doktorda bisey demiyor Bende hergun dus aldiriyorum biraz rahat atyr ama Bende ovalama falan yapiyorum neyse ben bugunde yaptim sporumu ama diet listesi olusturamadm henuz valla verelim gina geldi o sezeryan gobekten 😂
Deletedmom_68 Noriye kız ben 152 boy diyince daha toplu durduğunu düşünmüştüm senin vücudun kolay toparlanır
Noriye Deletedmom_68 tayt old icin cok belli olmamis asil kilom gobek ve basenlerde ya Insallah eskiden 55 gecen biri degildim taniyamiyorum kendimi
Deletedmom_68 Noriye 2 ana 2 ara öğün yapıyorum kuzum kahvaltı ve akşam yemeği öğlen ve ikindide ara öğün yapıyorum bugün kaçamak günüm çok mutluyum😂 sen nasıl yapıyorsun
Noriye Deletedmom_68 haha o kacamaklar olmazsa olmazimiz😂😂 kahvalti ara ogun yogurt yulaf aksam kofte salata yapip gunu kapattim saat aksam 6 ama acikirsam en hafif sey ile gecistirmeyi planliyorum ama 3 ana ogun fazla bana Bende 2 2 yapcm detoxs suyu fln ypmk lzm
Deletedmom_68 Seyma-41 güzel gidiyor canım bugün kaçamak günümdü akşam börek yedim onun harici gayet iyi şu anlık🤗 sen nasıl besleniyorsun neler yiyor içiyorsun hata nerde peki?
Seyma-41 Kızlar banada yardım edin ya 70 kg 10 kilo fazlam var ve tek başına gitmiyor başlayamadım bile motivasyon lazım yardım lazım 🥹
Seyma-41 Aslında abur cubur yemesem hiç sıkıntım yok sadece sorun orda o yüzden 70 de takıldım doğum yapalı 45 gün oldu ama aynaya bakasım gelmiyor sizinle beraber bende başlasam sizinle motive olurum gibi ama nerden başlicağımı bilmiyorum