Deletedmom_68 kizinaasikbiranne süpersin🫶🏻birer birer gidecek inşallah kilolarımız ben de 77.3 çıktım bugün
1Dost sadekahve_bitter yaptım sporsuz diyet olmaz ki boşa kürek çekmek yani. En sonunda eve bant aldım salona gitmekten yorulduğum icin🤣
1Dost sadekahve_bitter canım 3 ayda 10 verdim ama şöyle son 1 ay diyet sporu bıraktım kafama göre takıldım tatile vs gittik o şekilde oluyor. Geri kalan 10 kg ara ara verdim almıştm totelde 20 kg oluyor. 58 e kadar düşmek istiyorum ideal kilom o
Blablas Burdaki postu görüp heveslendim ve hafta sonu dilediğimi yedim 😂😂 bu gün itibariyle de başladım @Deletedmom_68 senin listendeki saatler bana da çok uyduğu için referans aldım 🥰 . Emziriyorum ikinci çocuğum 45 günlük falaniz ama çok kilom var hemen gitmesi lazım. Yalnız ben listeme tahin de ekliyorum çünkü bir kez daha emzirirken gitmiştim o zaman bir kaç tatlı kaçamağı vardı . Bir de tartilamadim tartimiz yok resmen ama olsun. Yine de gaza geldim
Deletedmom_68 Blablas iyi olmuş kuzum sen sıkı diyet yapma ama daha gider kilon. ben emziriyoeum ama 16 aylık oğlum artık az emiyor senin kalori ihtiyacın daha çok bu dönemde❤️
Tombik12 Konu’dan bağımsız; 1.5 ay da 6 kg verdim. İyi mi sizce? 🙈 az vermişim gibi sanki, üzülüyorum 🥹
Deletedmom_68 Tombik12 iyi olmaz mı süper bak 6 kilo herhangi bir şeyi poşetin içine koy ve taşı işte o yükten kurtulmuşsun harika🌸🫶🏻
Blablas Deletedmom_68 hurma , tahin , bal gibi şeylerle tatlı ihtiyacıma kaçamak yapicam biraz çok sıkmadan 🥰
Tombik12 Deletedmom_68 yaa teşekkür ederim sevindim. İlk kez diyet yapıyorum. Tartı’da eksileri gördükçe daha mutlu oluyorum🙈 İnsülin direncim var zor kg verebildim ama o dinreci kırdım sanırım. Kalan 8 kg🥹 Darısı sizlere insaAllah🌸😻
Deletedmom_68 Tombik12 insülin direncine rağmen 1,5 ayda 6 kg daha da süper🫶🏻 amin inşallah canım güncellemeye gel yine ve istersen neler yaptın bahset biraz insülin direncinden dolayı kilo veremeyen çok kişi var eminim yardımın dokunur🌸
Deletedmom_68 Blablas aynen öyle canım sütün kalitesini de arttırır bunlar🫠şimdiki kilon kaç kaça düşmek istiyorsun