Serpiltoprak21 Serpiltoprak21 her hafta listem değişiyor ama bir örnek vereyim sabah bir fincan kahveöğlrn 12-1arası ilk öüğün kahvaltı bir yumurta bir dilim ekmek bir domates beş zeytin bir biber yeşillik saat üç dört ara öğün 15çiğ badem bir meyve Bitki çayı akşam 6-8sebze yada et bir dilim ekmek bol salata gece de acıktıkça salata yiyebiliyoruz
Deletedmom_68 Sonbahar01 Bi noktada toplanıyo benim ilk başlar öyleydi sonra dağılmaya başladı basen kol bacaklar🥲 Benim ilk listemi atayım size ben. O zamanki kitle indeksimiz daha yakın🙏 Tabi yapabildiğiniz kadar yapın. Sonuçta diyet listeleri kişiye özel ihtiyacına özel benim yağ oranımla sizinki farklı olabilir. Zorlandığınız kısımlarda daha esnek davranın olur mu sütünüzü etkilemesini istemem. Ben de emziriyorum bu arada oğlum 17 aylık
Sonbahar01 Deletedmom_68 teşekkür ediyorum. Cidden böyle birşeye ihtiyacım vardı. Tartım yok ama ya tartılamicam. Sebze olarak neler yapiyorsunuz, örnek olarak. Pazara da ugrayacagız
Deletedmom_68 Sonbahar01 Ya şu an kısıtlı ama yakın zamanda birsürü sebze olacak şu an kabak patlıcan falan yapabiliyorum yakında karnabahar brokoli kereviz pırasa ıspanak pancar bir sürü sebze çıkacak şimdilik genelde et kurunakliyat tüketiyorum o yüzden🫶🏻
Deletedmom_68 Sonbahar01 olsun eczanede falan tartılabilirsiniz arada dışarıya çıktığınızda denk geldiğinde🥰
sadekahve_bitter Deletedmom_68 Bu ikisinden birini uygulucam canım büyük ihtimalle sağ tarafı uygularım
nerops Deletedmom_68 sabahları normal kahvaltı öğlen çorba aksam 6dan önce yemek sonrası sadece su iki çocuktan fırsat bulursam yürüyüş yoksa evde yürüyüş yapıyorum egzersiz ar öğünler kuruyemiş yanı düzenli beslenmeye özen gösteriyorum
Deletedmom_68 sadekahve_bitter Ay bu neeee ben bunları yesem 1 saat demez koltuk kemirmeye başlarım😂😂 Bence üsttekilerden başla önce biraz mide rahatlayınca buna geçersin gerçekten çok zor son gönderdiğin
Deletedmom_68 nerops ya çok özendim şu an keşke benim de hedef kiloma bu kadar az kalmış olsa🥹💜 istikrarlı olduktan sonra çabucak gidecektir tartı günü yapıyor musun
nerops Deletedmom_68 yok psikolojimı bozmasın dıye yapmıyorum ama dun meraktan ustune cıktım 58.7 5 gün önce çıkmıştım 😅❤️
Noriye Devamke😂 bir gun spor yapamadim 15 gun bugun ve ilk fotografta korse vardi bugun takmadim nasil bellimi biseyler 😂 ve bugun gelen misafirim ben demeden zayiflamissin dedi eski halimi bildigi icin cok motive oldum haydi yoruma