Aselsmom_1 sabah uyandıgında biraz yatakta emziriyorum sonra kahvaltı hazırlayana kadar mama sandalyesinde oyalanıyor oyuncaklarla , kahvaltısında ev yapımı lor peynir yumurta sarısı zeytin yediriyorum , yada bazen lor peynir , gün kurusu , keçi boynuzu pekmezi , ev yapımı bebe bisküvisi veriyorum ama hiç biri karışık değil ayrı ayrı tabaktan yediriyorum ilk uykuya yatana kadarda meme emiyor eğer uykuya yatması geç olursa biraz da yoğurt yediriyorum yatmadan , uyandıktan sonra çorba ( yayla - tarhana ) yada haşlanmış sebze veriyorum İçine kuzu kıymada katıp - ( patates - brokoli- havuç - yer elması - taze fasulye gibi gibi ) ikinci uykuya yatmadan öncede meyve veriyorum ( muz Kayısı üzüm trabzon hurması armut evde be varsa yada ıhlamur içiriyorum ) akşamda bizimle birlikte ya yoğurt yediriyorum sofrada yada yemek yiyebiliceği bişeyse az az veriyorum yatmadan öncede muzlu yada armutlu meyveli irmikli keçiboynuzu özüyle mama yapıp yediriyorum bütün gecede emiyo zaten 🤷🏼♀️ 7 ayın içindeyiz şuanda düzenimiz böyle
☺️
Pratik ek gıda tarifleri olarak ta
kahvaltıya krep pankek olarak başlamadım henüz ama yumurta sarısıyla patatesi Rendeleyip biraz terayağı ile tostta pişiriyorum yemesi kolay oluyo bazen onu veriyorum zeytini blenderden geçirip kaşıkla yedirmesi daha kolay oluyo
öğlen bir parça kemik suyuna erişte pişiriyorum birazda yeşil mercimek atıyorum onu yediriyorum bazen