EsrAlp ZK7492 pürelerine irmik ekleyerek az da yese daha doyurucu hale getirebilirsiniz veya pürelerinin içine 1 ölçek mamasından ilave ederek aşina olduğu tada yakın bir tat oluşturup yedirmeyi de deneyebilirsiniz bol iştahlı günler 🙃
BuseK Bora_Mom uykuyla çok aram olmadıgı için daha doğrusu uyuyamadığım için gündüz o uyurken hazırlıyorum öğünlerini illaki bazen atladığımız oluyor uykudan dışarı çıkınca vs ama genelde yanımada alıyorum atlamayıp devam ettirmek için ☺️
BuseK Gulsah_26Y bebe bisküvisi evde yapıcaksanız verin yoksa paketli ürünleri vermek çok sağlıklı değil katkı maddelerinden dolayı 🙁
Aselsmom_1 Gulsah_26Y evde kendiniz yaparsanız bence daha güzel olur. Aşağıda tarifi var deneyebilirsiniz. Ben paketli olan her şeye karşıyım özellikle söz konusu bebeklerse. Kavanoz hazır mamalara da karşıyım o yüzden bir kere bile vermeyeceğim. Evde kendimizin yaptığı mamalar hepsinden kıymetli 🌸🙋♀️
Hayalim Merhaba çeyrek muz çeyrek armut elma suda yumuşamış kayısı ince çekilmiş ceviz pekmez tahin bu şekilde her gün veriyorum 🤗
Hayalim BuseK merhaba birinci ve ikinci uyku saatleriniz nasıl oluyor. Biz birinci uykumuza 12:00 de yatıp 13:00de kalkıyoruz. Daha sonra 16:00 gibi ikinci uykuya yatıyoruz
BuseK Hayalim uyku saatlerinin net bi hali yok 😳🤷🏼♀️ Sabah kalkışına göre ortalama iki bucuk üç saat aralıkla uyuyo 1 saat bazen daha az bazen uyanır uykuyu alamadıysa geri uyuturum vs ama genelde 7 bucuk 8 gibi kalktıgı için 11 - 11:30 gibi ilk uykuyu uyur 14:00-15:00 gibi ikinci uykuyu ,
Derinbebis Hayalim bizim uykuda sizin gibi 7 aylık ama geceleri çok sık uyanıyor doktor ayrılık korkuları olabilir anneden dedi🤭🙅♀️
Gg123 Bebeğim 6 aylık aydınlıkları geçtik çorbaya geçtim neler vermeliyim çorba ve kahvaltılık olarak yardımcı olur musunuz hanımlar ☺️
Derinbebis Gg123 yoğurt çorbası ve tarhana çorbası önerdi bize doktorumuz. Kahvaltılık peynir yumurta sarısı veriyorum
Amara Kızlar alabilecek gücünüz varsa makarnavitma diye bir site var orda birçok çeşit çorba bisküvi karışımı ve unlar var ben ilk ek gıdaya geçerken set olarak aldım ama onun için pişman oldum bir kaç şey işime yaramadı ama diğer her şeyi kullandım inanılmaz pratik ve organik mesela bugün kerevizli sebze çorbasını yaptım +9 ay ve üstü içinde yeşil soğan kapya biber kereviz princ vs var ben hazirladigim et suyuyla yapıyorum içine biraz zeytinyağı sonra blenderla püre yapınca veriyorum her karışımın üzerind e bebeğin ayı ve tarifi yazıyor ama ben çok tarife uymuyorum şu ana kadar bir kere sipariş verdim evden de kendi sebzelerimi kullanarak yaptığım çorbalar var kahvaltı bizim için eziyet yumurta sarısından nefret ediyor ne yapsam bilemedim 😒🤔
ertus26 Amara merhaba ben bebeğime yumurta sarısı avakado ve labneyi karıştırarak yediriyorum ve bitince ağlıyor bir de böyle deneyin bebeğinize göre uygun ölçüde
ASIR Amara ben de vitma doğal ürünlerden aldım. Şuan 6 ay 3 günlüğüz. Ek gıdaya erken gecmek zorunda kaldık. mama, kahvaltı, meyve, çorba devam ediyorum. Şuan için sıkıntımız yok çok şükür.
Aselsmom_1 Derininannisi ne demek her şey minik kuzucuklar için 🌼🤗 tariflerinizi paylaşmayı unutmayın 🙋♀️
Azerr Bencede neyi kaç aylık veriyoruz onu da yazın ev yapımı labne ve bebek bisküvisi ev yapımı nasıl veriyorsunuz tarif bilen
Hepigirl Merhaba anneler diyetisyen bir anneyim , Benim de bebeğim 6.ayını dolduruyor ek Gıdaya geçeceğiz bu hafta içi instagram da yeni bi hesap açtım ordan takip ederseniz bu geçiş sürecini bizimle yaşayabilirsiniz adresim form.yy
BuseK dlkeroll9498 ben ilk baştan beri hiç püre halinde bişey vermedim ama o yüzden biraz daha kolay çabuk alıştı çiğnemeye birde herşeyi karşısında yedim onubda etkisi var tabi ☺️🙏🏻
doruknaz BuseK bende aynı yaptim ilk verdiklerim hep pütürlüydu. 5 buçuk aydan beri şimdi 7 aylığız eti falan veriyorum.dondürüp duruyor ağzında yutana kadar 😁
Sibel4264 Kızlar instagram da gurme bebek mutfagı diye bir sayfa var öneririm çok guzel tarifler paylaşıyor bir anne
[silindi] Aselsmom_1 ben de buraya kendi yaptığım bir kahvaltı tarifi bırakıyorum 👇 Yarım avokado (yarım muz da olur) 1 yemek kaşığı tam buğday unu 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi 1 yemek kaşığı labne (dileyen başka peynir de kullanabilir) Hepsini karıştırıp yapışmaz tavada tereyağı ile arkalı önlü pişirip krep haline getiriyoruz. Parmak boyutunda ve kalınlığında kesip bebeğimizin önüne koyuyoruz. Kendimize bir kahve yapıp önüne oturuyoruz. O yerken biz keyifle izliyoruz. (Korkmayın boğazına kaçmaz BLW CANDIR)
Esra-O [silindi] bunu kac aylik bebege yapiyorsunuz ben eline vermekden korkuyorum birseyleri bogazinda kaliyor bugün 7 aylik olduk