mutsuzanne__ Bebegim_28 ha balık ha midye farketmez tadları benziyor beni kokusu cezbediyor bende künefe sevmem 😂
Bebegim_28 mutsuzanne__ yaa zevkler çok değişiyor🤭 iki defa yedim midyeyi daha doğrusu yemeye çalıştım yiyemedim yani yutmak bile zor geldi çıkardım öyle diyim😂
seizetheday mutsuzanne__ her şeyi yemek istiyorum falat hiçbir şeyi yiyemiyorum dua ediyorum ki bir şey aşermiyim
mutsuzanne__ 35lavanta 4 yıldır yememe sebebin nedir merak ettim hadi ben fiyatlarından yiyemiyorum ya senn
35lavanta mutsuzanne__ ilk kızıma hamile kaldım sonra emzirirken falanda yemek istemedim güvenemedim temizliğine sonra oğluma hamile kaldım derkeeen 4 sene oldu 😂
mutsuzanne__ tubatgn wallaha yoğurdum da olsaydı üstüne bi güzel lap lüp daha güzel olurdu ammma yoktu😂
mutsuzanne__ Beyninizikullanmakucretsizdir walla benim içinde yarın ablam kurban verecek ciğer benim kimseye verme dedim😂zaten ismimden anlarsın ne kadar çok sevdiğimi önce ben sonra sen😂
seizetheday mutsuzanne__ pankreatit geçiriyorum her şey yasak hamur işi baharatlar tatlılar yağlı şeyler yumurta ve yumurtalı şeyler yiyince hemen hastanelik oluyorum
mutsuzanne__ Bugleminannesi28 sıcak havalarda milletin canı daha çok ekşili şeyler çekiyormuş bunu anladım tatlı olarakta ya aşure yada künefe istiyorlar 🤣
Minnakkk mutsuzanne__ Vala dun aksam masterchef te yaglama yaptılar izlediğim andan beri kesinlikle yemeliyim dşyoeum agzım sulanıyor derken bile 😂