Patron1bebeginannesi mutsuzanne__ kokoreç, tokum ama şuan bissuru yiyebilirim bissuru.. içli köfte 🫠 bissuru yiyebilirim bissuruuuuu.
mutsuzanne__ Patron1bebeginannesi kokareç hiç yemedim yemek istiyorum tabi mumbar şeklinde yedim ama diğer türlü yemedim inşallah yerim
Busragokceberra mutsuzanne__ Şuan masterchef izliyorum canım şıhıl mahşi,kavun dolması,mumbar çekti ☺️ yarın şıhıl mahşi yapacağım ama kavunu da pazardan alayım hemen☺️
mutsuzanne__ Busragokceberra ben niye bilmediğim yemeklerin isimlerini şimdi öğreniyorum 😂😂kavun dolması gördüm ama hiç yemedim yemem diye düşünüyorum bana hitap etmiyor şıhıl mahşi ilk defa duydum
sadekahve_bitter mutsuzanne__ midye hiç yemedim sevmem 😂🙈 karnıyarık çekiyor canım 1 haftadır artık ne zaman yerim bilmem Kebab severim patlıcan kebabı olabilir 🙈🤤
ikitosbikannesi mutsuzanne__ canım aşure çekiyor olsa nasıl yerim 😋 birde patlıcan oturtma çok özledim eşim eve patlıcan sokturmuyor 😂
mutsuzanne__ ikitosbikannesi niye ki 😂benim eşimde kelle sokmaz eve işkembe çorbası için annemlere giderim hep
ikitosbikannesi mutsuzanne__ nefret ediyor çünkü 😂 annem memlekette yoksa muhakkak yapardı bana hamile olduğum için dayanamıyor bana
35lavanta mutsuzanne__ Midye 4 yıldır yemiyorum aşırıo özledimmmm 🥹 Ama şöyle bir adana dürüm olcak bol sumaklı soğanlı üfffff 🤤🤤
mutsuzanne__ 35lavanta walla ben en son bayram zamanı yemiştim kardeşim ısmarladı ama şuan inanilmaz pahalı
35lavanta mutsuzanne__ Ya parası umrumda değil temiz bir yer şart aslında ben izmirdeyim burda inciraltında meşhur bir yer var yıllların yeri bilmeyen yoktur orda yiyebilirim dur ben bunu bir ayarlayayım 😂😂
Noname21 mutsuzanne__ karnıyarık pilav cacık üçlüsünü her gün yerim 😀 ama o patlıcan kızarırken yağ patlıyor sinir oluyorum
Gly_87 mutsuzanne__ yemek degil ama boylee kestinmi peynirii uzayip gidenn uzeri boll fistikli ve şireli hatay kunefemm😍😍😍
Nurannee- mutsuzanne__ ayy kokoreç tabikiii. Hamileyken yiyemedim. Doğurayım ilk kokoreç yicem dedim 6 aydır nasip olmadı yemek 😂😂
Pikapikapikacuuu mutsuzanne__ Bu 😋 Tavuk yemeyen kızım bu tarifle yedi 🥺🤗 Haftada 1 mutlaka yapıyorum o yüzden. Biz de çok seviyoruz. Harika oluyor 🤤