Aslananne1 mutsuzanne__ ay evet benimde canım son günler aşırı midye çekiyor eşime kaç defa dedim her seferinde unutuyor 😒midye için adamın beynini yedim😅😅😅
Deletedmom_100 Ya imam bayıldı çekiyo canım çok zamandır.Eşim yemediği için yapmıyorum ama olsa gömerim
Halimea mutsuzanne__ Muhharem ayına özel cok seviyorum . Onu yapıyorum şimdi mutfakta🙈 sıcak ama çocuklar yatmışken, hazırlayayım dedim…
Patron1bebeginannesi mutsuzanne__ kokoreç, tokum ama şuan bissuru yiyebilirim bissuru.. içli köfte 🫠 bissuru yiyebilirim bissuruuuuu.
mutsuzanne__ Patron1bebeginannesi kokareç hiç yemedim yemek istiyorum tabi mumbar şeklinde yedim ama diğer türlü yemedim inşallah yerim
Busragokceberra mutsuzanne__ Şuan masterchef izliyorum canım şıhıl mahşi,kavun dolması,mumbar çekti ☺️ yarın şıhıl mahşi yapacağım ama kavunu da pazardan alayım hemen☺️
mutsuzanne__ Busragokceberra ben niye bilmediğim yemeklerin isimlerini şimdi öğreniyorum 😂😂kavun dolması gördüm ama hiç yemedim yemem diye düşünüyorum bana hitap etmiyor şıhıl mahşi ilk defa duydum
sadekahve_bitter mutsuzanne__ midye hiç yemedim sevmem 😂🙈 karnıyarık çekiyor canım 1 haftadır artık ne zaman yerim bilmem Kebab severim patlıcan kebabı olabilir 🙈🤤
ikitosbikannesi mutsuzanne__ canım aşure çekiyor olsa nasıl yerim 😋 birde patlıcan oturtma çok özledim eşim eve patlıcan sokturmuyor 😂
mutsuzanne__ ikitosbikannesi niye ki 😂benim eşimde kelle sokmaz eve işkembe çorbası için annemlere giderim hep