Noname21 mutsuzanne__ karnıyarık pilav cacık üçlüsünü her gün yerim 😀 ama o patlıcan kızarırken yağ patlıyor sinir oluyorum
Gly_87 mutsuzanne__ yemek degil ama boylee kestinmi peynirii uzayip gidenn uzeri boll fistikli ve şireli hatay kunefemm😍😍😍
Nurannee- mutsuzanne__ ayy kokoreç tabikiii. Hamileyken yiyemedim. Doğurayım ilk kokoreç yicem dedim 6 aydır nasip olmadı yemek 😂😂
Pikapikapikacuuu mutsuzanne__ Bu 😋 Tavuk yemeyen kızım bu tarifle yedi 🥺🤗 Haftada 1 mutlaka yapıyorum o yüzden. Biz de çok seviyoruz. Harika oluyor 🤤
35lavanta mutsuzanne__ Ya parası umrumda değil temiz bir yer şart aslında ben izmirdeyim burda inciraltında meşhur bir yer var yıllların yeri bilmeyen yoktur orda yiyebilirim dur ben bunu bir ayarlayayım 😂😂
mutsuzanne__ Patron1bebeginannesi kokareç hiç yemedim yemek istiyorum tabi mumbar şeklinde yedim ama diğer türlü yemedim inşallah yerim
mutsuzanne__ Busragokceberra ben niye bilmediğim yemeklerin isimlerini şimdi öğreniyorum 😂😂kavun dolması gördüm ama hiç yemedim yemem diye düşünüyorum bana hitap etmiyor şıhıl mahşi ilk defa duydum
Busragokceberra mutsuzanne__ Kavun dolması yaptım daha önce tatlı ve et yiyebilecekler için iyi ben de sevdim.Şıhıl mahşi ise kabak dolması sadece içinde kıyma baharatlı,nohut falan var
Bugleminannesi28 mutsuzanne__ Aşure ve çiğ köfte olsa da nar ekşisi ne bandıra bandıra yesem sjajsjsj😂
Bebegim_28 mutsuzanne__ midyeyi bi tek ben mi sevemiyorum acaba yutamıyorum bile çıkarıyorum 🤭🤭eşim bayılır mesela.. Yemek değil de künefe üstü dondurma offf 😬😬
mutsuzanne__ Bebegim_28 ha balık ha midye farketmez tadları benziyor beni kokusu cezbediyor bende künefe sevmem 😂