@Rabia_kk Sene 2012 facebook u yeni kullanmaya başlamıştım. Orta okuldaydım tabi o zamanlar herkes arkadaş arttırma çabasında beğeni falan fazla olsun diye bende gelen her isteği kabul ediyorum. Bir gün biriyle tanıştık hergün konuşmaya dertleşmeye başladık konuşmada ilerledikçe tam sevgili gibi değildik ama arkadaşta değildik arada bişeydi. Arada görüntülü konuşuyorduk. Konuştuğum kişide internet kafe de çalışıyor eşimde arkadaşı, biz görüntülü konuşurken eşim beni görüyor beğeniyor istek atıyor bana bende kabul ediyorum ama hiç konuşmuyoruz. Konuştuğum kişiyle 2 ay sonra falan konuşmayı tamamen kestik ama eşimde arkadaşına ayıp olur diyerek yazmıyor bana ama sürekli takipte ne paylaşmışım diye. Aradan 2 yıl sonra eşim mesaj atıyor kısa bi konuşma geçiyor aramızda ama devamı gelmiyor. Sonra ben o hesabı kapattım çok fazla kişi var diye , kendime yeni hesap açtım sadece tanıdıklarım var. 2016 da benim telefonum yoktu lise 3 deyim , annemin telefonunu sadece 1 haftalık internet hediye geldi. Bende facede falan takılıyorum öyle sonra tam hatırlamıyorum birine ulaşmak istedim bi türlü bulamadım, dedim eski hesabımı açıyım orda kesin vardır sonra tekrar kapatırım. Açtım hesabı eşim aktif olduğumu fark etmiş hemen mesaj attı. Profiline girdim tanıyormuyum acaba diye baktım tanımıyorum tam arkadaşlıktan çıkaracaktım bi mesaj daha attı '‘hatırlamadın mı beni ’' diye. Kendini hatırlattı tabi ben hatırlamadım. Öyle konuşmaya başladık hemen sevgili olmak istedi ben istemedim. 2 ay arkadaşça konuştuk ama eşim sürekli sevgili olma çabasında. Bende o zamanlar ailecek çok sıkıntılı dönemdeyiz böyle sevgililik falan uğraşmam başımda ki dertler yetiyor kafasındayım. Sonra bi gün eşim yine çok zorladı , Bende bi kaç gün zaman istedim hesabı kapatacam konuşmayalım dedim , kapattım hesabı ama hiç gönlüm yok. O arada biz de yeni taşındık televizyon falan bağlanmadı internette yok gece birden korna sesleri başladı sela okuyor gece gece biz anlamadık ne oldu. Sabah ben uyuyorum annem geldi gece Ankara da darbe olmuş bi çok kişi ölmüş dedi, eşimde o zaman Ankarada çalışıyordu. Hemen eşimi aradım iyimisin diye öyle konuşurken bi baktım sevgili olmuşuz. Bu arada farklı şehirdeyiz eşimle ,3 hafta sonra yanıma geldi buluştuk. 9 ay sevgililiğin ardından kaçarak evlendik. Şimdi 6 yıllık evliyiz 5 buçuk aylık da kızımız var.