Karan2023 Rabia_kk komşumun oğlu 😂 aynı sitede aynı apt oturuyoruz biz 1. Kat onlar 3. Kat , annemle annesi gün arkadasıydı bende çalışıyordum bazen aralarında bulunuyordum oğlum var asker seyire gitti falan diyordu hı iyi Allah kavuştursun deyip geçiyordum çünki 2 tane daha erkek kardeşi var çirkinler aman dedim büyük oğlu ne kadar yakışıklı olabilir ki aaa bi baktım Allahım dedim bu ne Allah onlardan almış buna vermiş 😂 neyse öyle tanıştık 2 yıllık evliyiz 6.5 aylık oğlumuz var
baharbahce Ay hepsini okudum çok güzel hikayeler var 😍 bizimki üniversitede sınıf arkadaşımın ev arkadaşıydı sürekli birbirimize gelirdik kalırdık ama eşimle her karşılaşmamızda birbirimize sürekli laf sokmaya çalışırdık sonra nolduysa ayrılamaz olduk şimdi bi kızımız var 🩶
_merva46 Ben okul için Alışveriş yapmaya gitmiştim amcamın yanına ,oda beni kesiyordu sürekli gözünü kırpmadan bana bakıyordu.sonra bende ne bakıyorsun diyip kavga ettim😂baya bi küfür ettim 😂😂😂9 ay boyunca peşimde dolaştı sürekli Instagram dan mesajlar attı tanışalım diye en son benimde gönlüm ona gidince sevgili olduk 7 ay sonra isteme oldu ,artı olarak 2 yıl nişanlı bekledik şuan 2 yolluk evliyiz 1 oğlumuz var çok şükür 🙏😅😅
AtlasZeus Sene 2010 eşim ve benim en yakın arkadaşlarımız sevgili olmuştu. Facebook’ta ilişki durumu yapmışlardı bizde altına hayırlı olsun yazmıştık 😁 sonrasında eşim istek atmıştı ilk kabul etmedim bir daha ekledi bu arada tabi ben kim olduğunu öğrenince kabul ettim. Ama ben Ankara’da o Mersin’de. Biz ekleştikten bir hafta sonra çıkmaya başladık hıza bak 😂Farklı şehirlerde olmamıza rağmen eşim fırsat buldukça gelirdi. Sonra aynı üniversiteyi kazandık. Gel zaman git zaman 7.yılımızı doldurmuştuk ee dedik artık evlenelim☺️6 yıldır evliyiz 13 aylık bir oğlumuz var. Rabbime binlerce kez şükürler olsun onu karşıma çıkardığı için. O isteği kabul etmek hayatımda yaptığım en doğru şeydi😍
aysenurkn Rabia_kk eşim ilkokul arkadaşım🤦 o zamanlar beni severdi ben pas vermezdim ama. Seneler sonra ben üniv 3.sınıftayken sinif arkadaslarimizin actigi whatsap grubundan sonra konusmaya basladik. 2 sene sonra evlendikm Şimdi 2 bucuk yasinda bir oglumuz var 😍
buglemss Rabia_kk ortak arkadaşımız tanıştırdı ayrıldık sonra eşim pişman oldu ben kabul etmedim ben oldım o etmedi 3 yıl sonra kader bizi tekrar karşılaştırdı ve evlendik bi oğlumuz var🥰🧡
Bukito Rabia_kk işyerinde tanıştık,o muhasebedeydi,ben dış ticarette,benden önce ihracatları o yapıyormuş,dosyaları devrederken yardımcı oldu baya,teşekkür edip durdum,o da bi çay içelim teşekküre gerek yok dedi,hala çay içiyoruz 🤣🤣
ElifDefne3535 Rabia_kk ortak arkadaşımız sayesinde tanıştık sevgilisi vardı ayrıldı biz tanıştık bende yürüdüm kocama 😄 10 yıl oldu iyi ki de yürümüşüm 🩷
Audanur38 Rabia_kk eşim gilin yan binasına taşındık üç katlı binalar ve yapışık binalar ben sadece karşı komuşuzu tanıyordum bide küçük kızı vardı bi gün bi baktım o aşşağıda bende sıkılmıştım kafamı falan kaptana kadar eşimle babaneesi gelmiş kapıda o kadınla sohbet ediyolar neyse eşimin babannesiyle tanıştık nerelisin falan fistan daha sonra eşim babannesini çıkartırken sormuş kız kimmiş bekarmıymış daln diye babannede oğlum yaşını sormadım ama senden büyük gibi duruyor demiş o günün akşamına ben ablamı mahalledeki marketten işe almaya gittim eşimde arkadaşını almaya gitmiş arkadaşıda ablamdan dolayı beni tanıyor arkadaşıyla sohbet ettim eşimde ona sormuş bu kız kim falan diye o şekilde instagramdan mesaj falan attı tanıştık
ladymoms_ Bekarken o kadar çok görücü usulü geliyorduku bunalmistim gelene gidene yok çekiyorum severek evlencem ben diyodymbi gün biri geldi ni hoşuma gitti dedim maşallah sende görücüye geldiysen Bi evlenelim bari ahhahahsh bu son diye aileme söylemiştim öylede oldu 3 ay içinde yuva kurdun Bi kizcemiz var iyisi görücü usulü