Rabia_kk
Ankaralıyım, ablam İstanbula atanınca bende de v arkadaşı olarak yanına yerleştim. KPSS çalışırken ücretli öğretmenliğe başladım. Bizim arkadaşlara gittiğimiz bir cafe vardı bir iki canlı müziğine denk gelmiştik, oda o zamanlar oranın gitaristlerinden. Ama dikkatti mi çekmişti derken aylar sonra bankada karşılaştık.
Benim Okulum güneşlide idi, eşimde o zaman işbankası kulede. Bizim maaşlarda bir terslik olunca malum bankaya gitmek zorunda kaldık, eşimde o gün bizim oradaki şubeye geliyor, ve beni görüyor. Arkadaşına ben halledeyim diyor(diğer şube çalışanları tanıyor). Eşimde canlı müzikten hatırlıyor. O günden beri hep kafasında yer etmişim.
Bende o gün görünce şok oluyorum ve yeni başladı sanıyorum derken konuşmaya başlıyoruz (arkadaş olarak, bankacılar çapkındır ve kendimi korkutmaya alıyorum).
⅔ ay normal konuştuk ve beni başka biri ile tanıştırdılar. Bende eşime o zaman mesaj attim , görüşmeyelim artık uygun olmaz deyip sildim her yerden. 2 yıl süren bir ilişkim oldu tabi aldatilme ile sonlandı, kendimi toparlamam derken 2 yıl daha geçti. Ve biz Ankara’ya ailemin yanına taşındık. O zamanda engellere baktım ve tesadüfen engelini kaldırdım eşimin, kaldırır kaldırma men düştü neredesiniz hocam, sizi aradım bulamadım filan. derken ekleme konuşma 1 haftasonra Ankara’ya geldi. (Okuluna gelmiş ama o zaman ben beylikdüzünden baska okula geçtim, arkadaşlarımızda tembihlemiştim vermeyin diye).
1 yıl içinde tanışma, nişan evlilik oldu. 5 yıldır evliyiz ve 30 aylık bir bebeğimiz var. ❤️
İstanbul’dan taşındık. Hayalini kurduğumuz şehire Ege’ye.