Eylulunannesi55 Rabia_kk bizde oldu verdi sonra işte yüzüğü atarsan kızmam kızım anlaşamayabilitsin normal kızım demeye başladı durup dururken. Onlar kavga ediyor bana böyle diyordu , beni tut gibisinden olmuştu
XxDygu İkimiz farklı şehirlerdeydik sosyal medyadan tanıştık üç yıl boyunca yanıma geldi gitti mesafeleri aştık ve şimdi bunu kızımızı uyutmaya çalışırken yazıyorum.
Eylulunannesi55 Sacmalama_Engiinn biz aynı ilçedeyiz haberleri var da ne oluyor 10 aylık oldu kızım insanın içi cız etmez mi diyorum kızını geçtim torunun, inat çok başka bisey
Gamzelibulut Eylulunannesi55 valla benim babamda öyleydı vermedı kaçtım konuşmadı hamıleyken bi barıştık gıbı oldu yine küstü suan bebegım 6 aylık geçen hafta barıştık gıbı
Eylulunannesi55 Sacmalama_Engiinn kesinlikle konuşsak bin tane farklı kavga gittiğimiz yer yediğimiz içtiğimiz giydiğim vs vs
asrinhatasi Rabia_kk hocamdı kocam oldu asdislsş. Memleket yakın olunca mezun olunca konuşmaya ve görüşmeye başladık sonrası söz nişan düğün bebek falan.