2017yılında aşılama tedavisi gördüm o gün eşim işe gitti ben koltukta uyuyakaldım öğlen saatleri tam dalacakken bebek ağlaması sesi duydum böyle kalabalık kadın sesleri falan bi tutuldum yerimden kalkamaıyorum bi ses geldi sirekli aynı şeyi tekrarlıyor bebeğini senden alıcam bebeğini senden alıcam diye resmen koltuktan tavana yükselip dolaştığımı hissettim dua okuya okuya koltuğa indim o sırada eşim kapıyı açtı eve gelmiş diyorum ki korkulu rüya gördüm sen niye erken geldin falan eşim bekle hayatım ekmek alıp gelicem dedi çıktı tabi beklerken yine uyuyakaldım kapı çalmasına uyandım bi baktım saat beş buçuk eşime kızdım ekmek almak bu kadar mı zor nerde kaldın diye eşim dediki ben eve gelmedim saçmalama hayatım zaten anahtar üstünde ben nasıl açıcam kapıyı çok korkunçtu yaşadığım şey ertesi gün aşılamam tutmadı ve adet oldum tam 5yıl sonra birine fal baktırırken bana dediki evinde muska var bebeğinin olmaması için yapılmış yok ya saçmalama falan dedim inanmadım sonra aklıma geldi kyınvalidem ilk evlendiğimiz gün bana bitane böyle küçük örme çorabın içinde dua var korkutmasınlar yastığının altına koy hiç çıkarma diyip bişey vermişti ve ben onu 6yıl boyunca gittiğim heryere götürdüm. Aradım taradım evde bulamamdım sürekli göz önünde olan şey ortada yok yine fal baktırdım kadın bana dediki kapalı bodrum gibi biterse heykel gibi bişeye asılı. Lojmanın bodrumuna indim bi baktım benim melek biblomun kanadına asılı halde. Aldım ağlaya ağlaya eve çıktım eşime anlattım. Eşim diyanete bağlı bi askeri varmış hoca camide imamlık yapıyormuş adam açmış içinde sadece bi bez üzerinde yeşil kalemle şekiller var. Demiş ki komutamın bu kime yapıldıysa çok etkili SOYU BİTSİN BÜYÜSÜ kadının rahimini bağlamak için yapılmış çocuğu olmasın diye 40gün sirkeli suda bekletip toprağa gömün demiş. Biz onu 40gün sirkeli suda bekletip ağaçlık biyere gömmeye gittik lan tam eşim gömücek başına koacaman bi köpek dikildi ben arabadayım benim yanıma da köpek dikilkdi bana öyle bi bakıyoki insan gibi gözlerimşn içine içine eşim onu gömene kadar ikimizde dua okudum Ayetel Kürsi falan gömdük dönerken köpekler arabanın arkasından öyle baktılar ne bi havlama ne bi ses bi döndüm baktım köpekler gömdüğümüz yeri kazıp o bezi yemeye başlamışlar bile. Kızlar inanmazsınız belki ama hoca eşime 6sene sürer bunun etkisi komutanım demiş ve biz o büyüyü gömdüğümüzde evliliğimizin tam 6.senesindeydik. büyüyü gömdük mucize gibi 1ay sonra hamile olduğumu öğrendim üstelik tedavisiz bi şekilde.