AselinAnnesiiiiiiiii 1. Çocuğunuz 9 aylık ve bilinçsizce sağa sola bakıp süt veriyorsunuz 1 yaş altı çocuklara kesinlikle yasak kaldı ki 1 yaşından sonra da süt artık önerilmiyor öncelikle can sizin canınız kaynananizin değil pek bilirler her halta burunlarını sokmayı.
- Bebe bisküvisi vererek çocuğa şeker yedirmis oluyorsunuz ki oda 2 yaşına kadar tanışmamasi gereken birşey gelelim senin soruna
6 aylıkken ek gıdaya gecemedik 8 aylık oldu hala yemiyordu 10 kaşık çorba diyorsun ne 10 kaşığı 1 kaşık icmiuordu ağzında bekletip tükürüyordu doktorumuz güvenilir bir hekim söylediklerini dinlerim 8. Ayimizda azaltarak mama kesmem gerektiğini ona güvendiği için yemek yemediğibi söyledi takip ettim gerçektense öyle ben azalttikca yemek miktarı arttı 2 gün aç kalınca çocuk ölmuyor merak etme o zaman iştahla yemek yiyor hep bu şekilde sürmüyor önce içini ferah tut. Azalta azalta mamayı 14. Ayında tamamen kestim ve kestigim gün 3 ana 3 ara öğün yemek yemeye başladı ha çok dolu tabaklar değil ama her çocuğun bir bünyesi bir değil bana az gelen porsiyonlar çocuğuma yetiyor ve ve sizin aylarinizdayken 10 kiloydu doktoru hava kilo olduğunu çok sağlıksız olduğunu büyüdüğünde obez olabileceğini söylemişti şuan 19 aylık olmak üzere 11.500