AselinAnnesiiiiiiiii 5. Ayinda bıraktık mamayı basladim pirinc unu yapmaya önce su ile yaptım 9. Ayina kadar sonra inek sütü market sütü hepsini denedim hiçbir sorun olmadı. Azıcık da şeker koydum. Çokda güzel yedi. Hala yiyor. Tabi şimdi diş sorunundan herseye iştahsız. 13 aylık oldu kızım masallahi var hiç de alerjide olmadı. Ben doğru bulmuyorum yok süt verme yok öyle yapma yok böyle yapma diyenleri bana da doktor dedi 1 yaşına kadar verme dinlemedim. Cokda şükür hiç de birsey olmadı. Beni de annem 8. Ayinda cicibebe süt biberon ile basiti büyüttü ama ekstradan emzirdi de sapasağlam duruyorum oldum 30 yaşında. Salak da olmadım gerizekali da. Benim eşimde aynı onu da annesi 4. Ayindan itibaren inek sutu içirmiş oda taş gibi boylarımız bile uzun. Biz hala severiz sutu ister inek olsun ister market. Ben kızımı da alıştırdım o da süt ile yapılan muhallebiyi yiyor. Normal cicibebe sut içmez biberonde. Kaç defa denediysem içmedi. Bence biberon olarak zorlama derim. Pirinç unu yap yedir gece de rahat uyur. Ben öyle alıştırdım. Şimdi benim kızım iştahsız o da dişinden dolayı onunla da nasıl baş edecem bilmiyorum. Allahım evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli büyütmemizi nasip etsin. Nazarlardan korusun bunlar önemli gerisi boş inan ki.