AselinAnnesiiiiiiiii livanurvealpinannesi61 Böyle var ya ne kullansak herkes bişey diyor Aptamil en iyi mama en pahalli mama herkesin bildiği diye ama yok o var yok bu var satılmasın ya o zaman bebeklere zararlı şeyler
tugceo92 AselinAnnesiiiiiiiii 2 yaşından önce mamayı kesmeyin derim ki doktorlar da aynı düşünce de hep.
AselinAnnesiiiiiiiii Eşimle konuştum dün akşam güzel bir şekilde burdaki yorumları okudum ona ve sabah gitti aldı geldi mama teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için 😊
AselinAnnesiiiiiiiii livanurvealpinannesi61 belelac a geccektim onun icinde kurt çıktı dediler bimde satılan mama varmış bebivita onun da içeri iyi değil bilmem ne insan yapacağını şaşırıyor
livanurvealpinannesi61 AselinAnnesiiiiiiiii ben kızıma bebelac gold kullandım 2 yaşa kadar hiç öyle bir sorun yaşamadım. Evolvia en iyisi içerik olarak temiz..
Mediha123- AselinAnnesiiiiiiiii cici bebe tatlı olduğu için sebzeleri yemekleri hiç beğenmez o zaman çok gereksiz besleyici bişey değil illa mecbur kalırsanız en azından organik rafine şekersiz katkısız olanlardan alın ya da evde kendiniz yapın