Feridei Ferhan53 ebebek de baby me organik vücut lsoyonu var onu sürüyorum. Gün içerisinde sık sık duş aldırıyorum. Bahsettiğim vücut losyonu tırmaladığı zaman yaraları da hemen geçiriyor
DuyguveUygar Ferhan53 günlük duş aldırıyorum duştan sonra katlanan eklem bölgelerini ve boynunun altını iyice kuruluyorum
Hilald45 Geçen gün bez bağlanan bölgelerinde ve boyun altı göğüs bölgerinde farkettim kızımda. Aklıma o an bişi gelmedi. Maderise vardı evde bi deniyim dedim banyodan sonra sürdüm akşam yatmadan. Sabah kalktığımızda hepsi gitmişti şok oldum.
cemreninannesi_ Ferhan53 3-4 kere banyo yaptırıyorum kalın kesinlikle giydirmiyorum hatta evde sadece bebek bezi ile geziyor nemlendirici krem sürüyorum o kadar
1tostos22 Ferhan53 bizim doktorumuz evde kullandigimiz orgu liflerle nazikce liflememizi önerdi. Gozenekleri tikayan tuzu temizlemek gerekiyormus bunun icinde bazen su yeteli olmuyormuş iki haftadir banyolarda lif yapiyoruz tamamen kesildi.
Annababy Tugcesabe Duştan sonra da uyguluyorum gün içerisinde de uyguluyorum. Pamuğu gül suyu ile ıslatıp isilik olan yerleri siliyorum
Yusufff-41 Ferhan53 bioderma atopik ciltler için jel krem vermişti doktorumuz onu sürüyordum akşam geçiyor gün içinde terledikçe yine oluyor her gün yıkıyorum kuru tutuyorum isilik olan yerleri olabildiğince gün içinde de pamukla siliyorum kremi yeniliyorum tamamen bitmiyor malesef tekrarlıyor
01Keziban Ferhan53 bizde de işçilik çıkmıştı ve doktora götürdüğümde ışık suyla duş aldır ve zeytinyağı sür demişti krem falan kullanma demişti vücutları hassas oluyormuş
Mevos23 Ferhan53 bizim de yanaklarımızda ve kollardaki dirsek kısımları boğumları isilik olmuştu. Sabah akşam duş aldırdım. Ama lif falan kullanmadan şampuanı sadece elime dökerek köpükledim. Duştan çıkınca da vücudunu kuru tuttum nemlendirici veya bebek yağı kullanmadım çünkü isilik sıcaktan nemden oluyor o yüzden kuru tuttum 4 günde falan geçti. Bu sıcaklarda sadece bebeğinizin derisi pul pul olunca nemlendirin
Bilgeebaby Ferhan53 geçenlerde kızımın ensesinde falan kırmızı uçları beyazımsı olarak çıkmıştı sanırım islikti yani. Bende de herhangi bir krem falan yoktu güzelce yıkayıp bepantolun pişiik kremini sürdüm geçti.
arcanilay Ferhan53 Sıcaklarda çok kalın giydirmeyin. Bepanthol pişik kremi sürmüştüm iyi geldi bize.Ama biz kışın olmuştuk doğduğu zaman kalın giyindigi için. Sıcağı sevmiyor bebekler.