Nazikomom Ferhan53 her gün duş ve mustela vücut losyonu sürüyorum kızımın teni çok hassas bez bölgesinde var isilik bel bölgesi özelllkle ona da yıkadıktan sonra hametan mavi renk ambalajlı olan kremi sürüyorum ciddi anlamda işe yarıyor aile hekimimiz yazdı.isterseniz bi deneyin 🌸
Banur Ferhan53 bizde stilex diye krem var 3 yaşında oğlum bu yaşına kadar bu kremi sürüyorum hemen geçiriyor bid ebol bol duş aldırıyorum
Svgars Ferhan53 canım süt ürünleri alerjisi de olabilir bende islik sanmıştım alerji belirtileri varsa bi süre gözlemle
Ece3516 Hergün ılık su ile duş aldırmıyorum, özellikte uyuya geçmeden tekrar yıkıyorum hem rahat uyusun diye hem iyi geliyor
Feridei Ferhan53 ebebek de baby me organik vücut lsoyonu var onu sürüyorum. Gün içerisinde sık sık duş aldırıyorum. Bahsettiğim vücut losyonu tırmaladığı zaman yaraları da hemen geçiriyor
DuyguveUygar Ferhan53 günlük duş aldırıyorum duştan sonra katlanan eklem bölgelerini ve boynunun altını iyice kuruluyorum
Hilald45 Geçen gün bez bağlanan bölgelerinde ve boyun altı göğüs bölgerinde farkettim kızımda. Aklıma o an bişi gelmedi. Maderise vardı evde bi deniyim dedim banyodan sonra sürdüm akşam yatmadan. Sabah kalktığımızda hepsi gitmişti şok oldum.
cemreninannesi_ Ferhan53 3-4 kere banyo yaptırıyorum kalın kesinlikle giydirmiyorum hatta evde sadece bebek bezi ile geziyor nemlendirici krem sürüyorum o kadar
1tostos22 Ferhan53 bizim doktorumuz evde kullandigimiz orgu liflerle nazikce liflememizi önerdi. Gozenekleri tikayan tuzu temizlemek gerekiyormus bunun icinde bazen su yeteli olmuyormuş iki haftadir banyolarda lif yapiyoruz tamamen kesildi.
Annababy Tugcesabe Duştan sonra da uyguluyorum gün içerisinde de uyguluyorum. Pamuğu gül suyu ile ıslatıp isilik olan yerleri siliyorum
Yusufff-41 Ferhan53 bioderma atopik ciltler için jel krem vermişti doktorumuz onu sürüyordum akşam geçiyor gün içinde terledikçe yine oluyor her gün yıkıyorum kuru tutuyorum isilik olan yerleri olabildiğince gün içinde de pamukla siliyorum kremi yeniliyorum tamamen bitmiyor malesef tekrarlıyor