Gamzemkml Geçen gün instagramda video olarak gördüm birçok kişi de denemiş memnun kalmış bir kovanın içine yarım paket mısır nişastasız koyup sürüyorlar videoyu bulup size atayım işinize yarar belki
turkan0663 Lilyumfokimum bende günlük yıkıyorum hem isilik olmuyo hemde sıcak olduğu için banyodan sonra ferahliyo
46_Masal_07 Lilyumfokimum bizde kullanıyoruz ama hiç bı faydasını görmedim boğazında bizim doktor a gittim farklı farklı Krem de kullandım ama yok hala çözüm bulamadım arada kanıyor hatta şuan 2 gündür kantoran yağı kullanıyorum o biraz toparladı gibi
Fatos-Azra21 Benim kizimda alın kısmı isilik oluyor saçlarını topluyorjm alnına değmesin diye duş aldırmak rahatlatiyor terletince daha cogaliyor kuru tutmak önemli olan bu sıcaklarda da zor biraz
Mamavih Ferhan53 gün içinde suya sok sıklıkla ben bir de 2 günde bir şampuan ile yıkıyorum gergin şampuan da isilik gibi yapıyor
asena0609 Ferhan53 Sadece zıbın giydiriyorum sabah akşam yıkıyorum ama şampuanı haftada 3 kere falan kullanıyorum onun dışında sadece su duştan sonra temiz içerikli gülsuyu sürüyorum vücuduna 😊🙏🏼
Mrv-dm Valla bütün gün klima açık duruyorum terlemeye başladığı an döküyor isilik cünkü 1 saat kapattım ense kıpkırmızı olmuş hemen isilik dökmüş hametan sürüyorum biraz da olsa işe yarıyor
Momlife02 Trosyd adlı bi krem kullanıyorum arkadaşlar kullanıp faydasını gören varmı yüzünde ve boynunda isilikler.
[silindi] Ferhan53 her gün banyo yaptırıyorum ılık suyla. Sonrada çok ince krem sürüyorum çok çabuk geçiyor öyle. Doktorumuz vermişti kremi
Nefin Ferhan53 her gün yıkanması lazım ayrıca gün içinde boyun kol altı gibi kıvrımlı yerlerine su vuruyorum ben. Hem ter saatlerce kalmamış oluyor hem de çocuk rahatlıyor
cigdem- Benim oğlumun genelde boynu pişik oluyor isilik oluyor orayada pudra sürüyorum azda olsa işe yarıyor. Sürekli sürdüğüm için azaltiyor
Defnem23 cigdem- pudra sürmeyin toz olduğu için ciğerlere kaöıyor çok zararlıyöış nacizane tavsiyem size.
ElisaMom__ Bez lastik yerleri benim de kırmızı nokta nokta oluyor sicaktan. Sabah akşam yıkıyorum hametan sürüyorum ama geçmiyor fazla surekli terleyince
Zumra_Fatma Ferhan53 ben her gün yikiyorum duştan sonra bebek yagi yerine bebek pudrasjyla bol bol süruyorum ustunu cok giydirmemeye ve terlememesine de özen gosteriyorum yani fikkat ediyorum