aykoz_ gece boyu kuru bezle kalmasından hazır oldugunu zannetmek
Merhaba, öncelikle paylasiminiz için teşekkürler. Ben birşey sormak istiyorum,kızım 31 aylık gündüz uykusundan da gece uykusundan da kuru kalkmıyor.Kuru kalkmanın tuvalet eğitimi için bir işaret olduğunu biliyordum hep ve kuru olmadığı içinde hazır olmadığını düşünüyorum. Ama tek sebep bu değil çiş kaka gelince söyle tuvalete gidelim artık oraya yapalım gibi şeyler söylediğimde de reddediyor. Adaptörü koyup klozete oturuyor bazen, bir süre hiç bişey yapmadan kalkıp bay bay çiş bay bay kaka deyip sifona basıyor. Yani tuvalete oturma korkusu yok diye anlıyorum ben buradan ama oraya yapmaya da hazır değil kreşe göndermeyi düşündüğüm için bırakmasını istiyorum bezi ama bi ışık göremeyince hevesim kırılıyor. Cırtlı tuvalet eğitimi kitabı almıştım pek oralı olmadı. Adaptör dışında lazımlik almak ve stickerlı tuvalet eğitimi panosu almak işleri değiştirebilir mi sizce lazımlığa bakış açıları daha mı iyi oluyor. Uzun uzun yazdım ama sürece çok emek vermişsiniz mutlaka bir fikriniz olur diye sormak istedim🌸