silaa66 Eflin06 😂😂 çayı nasıl içiyorlar bilmiyorum damak tadı tabi ama hiç sevmiyoruz smfkdk dolab soğuk ıceceklerle dolu bu sıcak da çekilmez ki cay ya🥺
Deletedmom_70 Eflin06 Uşak’lı olarak tabikide Tarhana çorbası 🍜 bazen sabah kahvaltısında bile yapar içerim🤌🏻 beni birtek Uşaklılar anlar😅 birde biber aşı🫶🏻
ElisaMom__ Tantuni 💞 Sonrasında etli yemekleri çok severim fırında etli patlıcanlı patatesli yemek mesela Karniyarik Sarma En sevdiklerim. Eşim yemek seçer özellikle sebze pek yemez, et yemiyor kıyma yiyor çok zor 🥲
_Goktugunannesi__ Eflin06 kuru patlıcan dolması Makarnanın her çeşidi Mantı Çiğköfte Bunlar favori yemeklerimdir ama genel olarak ta eşim de ben de yemek seçmeyiz
Beyninizikullanmakucretsizdir Eflin06 içine et konulan her yemeği severim, doğulu olduğum çok belli oluyor 😁😁
Eflin06 Beyninizikullanmakucretsizdir Ay eşimde her yemeğin içinde et olsun ister bizde doğuluyuz nerelisin kız😀Biz mardın mardin yemekleri de cok güzeldir 🌸
Kitapkokusu Eflin06 Beyran 👌🏻 Her gün olsa her gün yerim ama güzel ve yerinde yemek lazım her yer yapamıyor. Eşim Antepli olduğu için genelde Antep yemekleri önceliğim yapması zor ama yemesi şahane. 🙈
Kitapkokusu Mucize_prensesimmmm Kesinlikle öyle gidip beyransız dönmek çok kötü olur. Şimdi havalar sıcak ama kışın böyle acılı acılı kafamızdan alev çıkıyor. 😂😂
Mucize_prensesimmmm Kitapkokusu Evettt😍😂 İnsan memleketinin yemeklerine alışınca başka bir yerdeki yemekler tadsız tuzsuz geliyor🫣
ElisaMom__ Eflin06 Ayy hiç sorma, patlıcan yapsam yemez fasulye yapsam eh işte. Kabak yapsam yesem pırasa ıspanak karnabahar brokoli balık mantar yemez çıldırıyorum sgsh