Ebus2045 Eflin06 pırasa hariç her yemeği yerim ama zeytin yaglilarin aşığıyım bı enginar bı taze fasulye,kuşkonmaz,deniz börülcesi üüüf acıktım galiba 😂
Mervee0227 Eflin06 Adıyaman a taşındığımdan beri çiğ köfte favorim asllaaa sıkılmam Ama kendi memleketimin güzellikleri de beni cezbediyor (Gaziantep) Katmer Yuvalama kuru dolmaa Lahmacun Valla sayarken ağzım sulandı 😁
Eflin06 Mervee0227 Vala benimde ağzım sulandı😀 Mardinin lezzetlerinden tattın mı bende Mardinli olarak güzel içli köfte kaburga dolması, yaparım🌸
66arasim Eflin06 Valla ayırt edemiyorum hepsini çok severim yeri geliyo bi salata ekmek bile çoğu yemekten güzel geliyo ama genel olarak hepsini severim yeşil merkcimek çorbası dışında eşim çok ayırt eder rabbim günah yazmasın ama sebze yemeklerini sevmez türlü dışında mercimek ve tavuk çorbası dışında diğer yemekleride çok isterdim valla ayırt etmesin benle hepsini yesin ama yok yani o yüzden hep düşünüyorum akşama ne yemek yapsam şunu yapsam yemez bunu yapsam yemez
Mervee0227 Eflin06 üff içli köfte bayılırım ve yaparımda ama kaburga dolmasını hiç tatmadım bebeler büyüsün uğrayağım oralara 🥲😁
sadekahve_bitter Eflin06 kebab, sarma dolma, Mevlüt pilavı, patlıcanlı yemekler , kuzartma sanırım herşeyi seviyorum 😂😂🥹🥹🥹