benkosarim Eflin06 en sevdiğim yemek bamya etli bamyayı çok severim ama ben öyle her gün olsun her gün yerim diyemem
nilesea benkosarim etli bamya nasıl oluyor ya ben hep zeytinyağlı yaptım, başkasında da denk gelmedim merak ettim şimdi
Eflin06 silaa66 eşin şanslı ben cok ayırt ederim hergun ne yicez diyorum😅şunu yap dediğinde ben onu sevmiyorum yapmakta istemiyorum diyorum
silaa66 Eflin06 eşim de hiç ayırt etmiyor tam kafa dengiyiz bir de aslaaa çay içmeyiz sadece misafirlikte ayıp olmasın diye 😂😂
Deletedmom_75 Eflin06 Valla ben yemek yemeyi 30 umdan sonra keşfettim bir boğa burcu olarak yemek yemek benim isim 🩷
Eflin06 silaa66 Bizdede tam tersi eşimde secer çay konusu ben hiç içmem eşim de çay aşıgı yemekten sonra yatana kadar içer 5-6 bardak 😀😀ruh hastası bazen eşlik etmediğim için tartışırız
Lahmacunayran silaa66 bu iyiymiş ya çay muabbeti ve. Hiç sevmem eşim sever her akşam demletir kendimde koyarım çay ama doldurduğum gibi geri gider
Benanneoldum_ silaa66 Aaa bu aynı biz 😂😂 kardeşim kahvaltıya geldi sofraya oturduk çay nerde diyo o kadar aramıyoruz ki demlemeyi unutmusum 😂😂
MeTeCa Eflin06 Genel olarak yemeyi çok severim ama patlıcan ve kıymanın bir araya geldiği yemekler benim için bir ayrı 😋😄
silaa66 Eflin06 😂😂 çayı nasıl içiyorlar bilmiyorum damak tadı tabi ama hiç sevmiyoruz smfkdk dolab soğuk ıceceklerle dolu bu sıcak da çekilmez ki cay ya🥺
Deletedmom_70 Eflin06 Uşak’lı olarak tabikide Tarhana çorbası 🍜 bazen sabah kahvaltısında bile yapar içerim🤌🏻 beni birtek Uşaklılar anlar😅 birde biber aşı🫶🏻