Annebbk Anksiyetemin tavan yaptığı dönemler internette çok araştırmıştım, ben gibi olan var mı diye.O dönemlerimi hatırladım bu yüzden cevap yazıyorum size. Öncelikle kendinizi asla yalnız hissetmeyin bu durumu yaşayan sadece siz değilsiniz. Anksiyetem ilk nişanlılık dönemimde başlamıştı. Düğün stresine kovid belası ve eşimin ailesi faktörleri eklenince panik bozukluk kaçınılmaz oldu. Tamamen geçti diyemem fakat baş etmeyi öğrendim diyelim. İlaç kullanmak kötü bir şey değil tabi ki fakat öncelikle bir terapiste gitmenizi tavsiye ederim. Ben pes etmedim,ilaç kullanmamak için direndim 3. psikoloğum derdime derman oldu. Bana bu durumun bir hastalık olmadığını, tamamen geçmeyeceğini sadece bununla yaşamayı öğrenmem gerektiğini öğretti. Ve ben bunu başardım üstelik kimse bana destek olmadı. Herkes yanımda olduğunu söylüyordu fakat sözleriyle hep beni incittiler. Sen de çok narinsin, abartıyorsun, boşver,takma gibi gibi… eşim dahil. Ben kendime güvenim ile aştım bu durumu. Kendinize güvenin, başka meşgaleler edinin, farklı ortamlara girin yeni insanlar tanıyın, kendinize zaman ayırın. Kafanızdaki düşüncelerin hurafeden ibaret olduğunu, yaşanması gereken bir şey varsa buna zaten engel olamayacağınız düşüncesini kafanıza yerleştirin. Eminim şifa bulacaksınız