Deletedmom_58 marinelife sana bedava otel vermedim ama diyet listesi veriyorum 😂 ne iyi dimi 😂 Benimle iyi geçinin bedava diyetisyen ayağınıza geldi kdhdhskshdh
isiknur marinelife Yaaa beni de alın aranıza yarından itibaren başlayımmm 🥲 benim bebeğim 3 aylık çok ağır yememden kısamam ama ekmeği ve aburcubut kesip akşam 7 den 8 den sonra yemesem biraz veririm galiba 😅
marinelife isiknur kız biz de öyle zaten ben aç kalmaya karşıyım ama sabah kahvaltıda nutella gömmedim mesela bdkdndn gel gel yarın başla
Aaayysseee marinelife Boy 1.68 kilo 61 doğum kilolarından 7 si gitmişken annemlerde 3 kilo geri almışım gxhdjsjskksk sabah bı közlenmiş biber patates kızartması salam ve domates salatalık yedim şu an çok açım 😂
isiknur marinelife Ahahahha ilk işe kabul edildiğim zamanki kadar mutlu oldum. Popom doğum sonrası özerkliğini ilan etti. 3 ay sonra işe başlayacağım kıyafetler çok pahalandı kilo verip girmem lazım ✅😂
1Dost marinelife bende diyet postu arıyordum 🤣 bu ay 4 verdim toplamda giden 15 oldu. Güncel 67 kg. Hedef 60 🫶🏻