Miniktirtillarimm Koştum geldim 🥲 egzersiz yapabilirmiyim bilmiyorum benim bebeklerim ikiz ve daha sekiz ayliklar ama diyet programına başlamam gerek bugün çekemedim hastanedeydim ama yarın bende motivasyonu bol bi tabak atabilirim inşallah 😅
Deletedmom_58 Deletedmom_79 ahahahahaha 😂😂😂 Deletedmom_79 Ayrıca seni yan dötümle sarsarım öyle yağlılar
Deletedmom_58 expectopatronum bu duygusal açlık zaten genelde bütün herkeste vardır ara sıra bende bazen diyetimi bozuyorum ama hemen toparlıyorum artık Yaz geldi dışarı çıkabilirsiniz bebeğin ne benim de kızım 18 aylık Günlük listemi atacağım inşallah takip edersiniz bol eksiler
expectopatronum Deletedmom_58 benimki biraz hastalık boyutunda 😅 benim oğlum da 14 aylık ama onunla çıksak da yürüyüş falan yapamam kimseye de bırakamam. Evde o uyurken yapılabilecek egzersizlere bakayım ben en iyisi 😬
Deletedmom_58 marinelife sana bedava otel vermedim ama diyet listesi veriyorum 😂 ne iyi dimi 😂 Benimle iyi geçinin bedava diyetisyen ayağınıza geldi kdhdhskshdh
isiknur marinelife Yaaa beni de alın aranıza yarından itibaren başlayımmm 🥲 benim bebeğim 3 aylık çok ağır yememden kısamam ama ekmeği ve aburcubut kesip akşam 7 den 8 den sonra yemesem biraz veririm galiba 😅
marinelife isiknur kız biz de öyle zaten ben aç kalmaya karşıyım ama sabah kahvaltıda nutella gömmedim mesela bdkdndn gel gel yarın başla
Aaayysseee marinelife Boy 1.68 kilo 61 doğum kilolarından 7 si gitmişken annemlerde 3 kilo geri almışım gxhdjsjskksk sabah bı közlenmiş biber patates kızartması salam ve domates salatalık yedim şu an çok açım 😂
isiknur marinelife Ahahahha ilk işe kabul edildiğim zamanki kadar mutlu oldum. Popom doğum sonrası özerkliğini ilan etti. 3 ay sonra işe başlayacağım kıyafetler çok pahalandı kilo verip girmem lazım ✅😂
1Dost marinelife bende diyet postu arıyordum 🤣 bu ay 4 verdim toplamda giden 15 oldu. Güncel 67 kg. Hedef 60 🫶🏻