livanurvealpinannesi61 Geniz eti genetik faktörde olabiliyor. Sütün fazlası zararlı katılıyorum. Yine dediğiniz gibi fazla miktarda alınınca kemik erimesi yapıyor. Yine fazla miktarda alındığında kansızlık yapıyor. Ama dediğim gibi fazla miktarda alındığında. Evet kimi bünyelerde gizli alerjen yapabiliyor(bağırsaklarda kanama gibi) şişkinlik yapabiliyor.) Zaten belli bir süre içirebiliyorsunuz çocuklara. Sütün içinde kalsiyumda var ona bakarsınız. O da kemikleri güçlendiriyor? Ya da D vitamini, Protein var, yağ var, çinko gibi vitaminlerde var. Her açıdan ele almak lazım bence.Gayette bağışıklık açısından faydalı vitaminlerde var içerisinde. Öcü gözüyle bakmayalım sadece zararlarıyla ele almamak lazım☺️ Size iyi gelmemiş anlıyorum tabi, etrafınızdakilerin hepsinin bağışıklık düşüklüğünü süte bağlamanızı asla mantığıma sığdıramam. Herşeyiçok güzel izah edip araştırmışsınız. Ama çevrenizdeki çocukların hastalanmalarını süte bağlamanız bana biraz ön yargı gibi geldi. Tıbbende böyle birşey olduğunu ilk kez sizden duydum. Geniz eti büyüdüğü için hastalık olabilir deseniz daha doğru olur. Neyse sağlıklı günler