@Papatyadacayi aslında kadın uzmanlık taslamiyor bakin yeğenim 3 yaşında 6 aydır kreşe gidiyor 3 kez hastalandı ilk 2 yıl anne sütü aldı sadece 3 yaşında olmasına rağmen daha gram inek sütü vermediler ama 1 lt ayran koyun önüne 5 dk da bitirir çok kuvvetli sağlıklı bir çocuk kreş dönemi haric nrml dönemde hastalık illaki geçirdi bağışıklık biraz çocuğa bağlı kendi kızım 2 yaşına 1 ay kaldı 2 yıldır 2 kere ateslendi sonuncu ateslenmesini şuan yasiyrm dünden beri hastanedeyiz kızımla 40 ateşle yrn taburcuyux İnş kzim sık hastalanmaz mesela çocuktan çocuğa değişir kaldı ki kızım yaz kış hep park oyun alanları oyun gruplarında gndle bnle ama hala inek sütü devam sütü vermedim bunuds 3 4 farklı çocuk doktoruna sordum aralarında bir fark yok dedi hatta devam sütünün çok daha şekerli yoğun katkı maddesi olduğunu söylemişti hala günde 2 kez mama icer kendi çocuk doktoumuz yani takipli yemek yemesini engellemedigi sürece mama icmesinde sorun yok dedi inek sütü eskiden doğaldır ama şuan inek ler sütü versin diye hormon ilacı veriliyor ilaç lrla sütü artırıyor lar niye bu kadar süt süt merakınız varki vermk için illa çocuğunuz bir rahatsızlık mi geçirmesi lamz sütten dolayı yada kansızlık demir eksikliği iştahsızlık geniz eti büyümesi mide rahatsızlıkları illa bisi yasamasimi lazm bu arada sıcak ve soğuk dediğiniz kavrama çocuk sıcağa alışırsam çok çabuk hasta olur soğuk havada ama ikisininde vücudunu alistirdirdiysaniz emin olun hasta olması çok daha az dır nerden biliyorsunuz derseniz kızımdan kızım soğuk sıcak hepsinde diari çıkarttım en soğuk havada oyun oynadı sicaktada oynadı tabjki uygun kıyafetlerle dozunda 2 yılda 2 inci ateslenme yaşıyorum kızımda ve premeture annesiyim oyle soyliyim